Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Terrifier 3 έρχεται με τον γνωστό κλόουν σε νέες Χριστουγεννιάτικες δολοφονικές περιπέτειες (trailer)

Το Terrifier 3 είναι η επόμενη προσθήκη στο δημοφιλές slasher franchise. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Damien Leone, η ταινία, στην οποία ο David Howard Thornton επαναλαμβάνει το ρόλο του ως Art o κλόουν θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών τον Οκτώβριο.

«Ο Αrt ο κλόουν είναι έτοιμος να εξαπολύσει χάος στους ανυποψίαστους κατοίκους της κομητείας Μάιλς, καθώς κοιμούνται ειρηνικά την παραμονή των Χριστουγέννων», αναφέρει η σύνοψη.


Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Lauren Lavera, Elliott Fullam, Samantha Scaffidi, Antonella Rose, Margaret Anne Florence, Bryce Johnson, Alexa Blair, Mason Mecartea, Krsy Fox, Clint Howard, Jon Abrahams, Chris Jericho, Daniel Roebuck και Jason Patric.

Ο Leone αφηγείται ιστορίες για τον Art τον κλόουν από το 2008. Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο The 9th Circle, ενώ το 2011 ακολούθησε μια άλλη ταινία μικρού μήκους με τίτλο Terrifier. Τον υποδύθηκε ο Mike Giannelli και στις δύο αυτές μικρού μήκους ταινίες πριν αποσυρθεί. Τόσο το The 9th Circle όσο και το Terrifier συμπεριλήφθηκαν στην ανθολογική ταινία All Hallows' Eve του 2013.

Στη συνέχεια, ο Art απέκτησε την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία με το Terrifier του 2016. Ακολούθησε το 2022 το Terrifier 2, το οποίο κατάφερε να γίνει γιγαντιαία επιτυχία στο box office, καθώς η ταινία απέφερε περίπου 15,7 εκατομμύρια δολάρια από έναν εκτιμώμενο προϋπολογισμό 250.000 δολαρίων.

Ο Leone είχε αφήσει να εννοηθεί προηγουμένως στο X ότι το Terrifier 3 θα περιλαμβάνει μία από τις πιο «τρομακτικές σκηνές» ολόκληρης της σειράς. Έγραψε: «Μπορώ ειλικρινά να πω ότι μόλις γυρίσαμε μια από τις πιο τρελά τρομακτικές σκηνές του franchise Terrifier και δεν θα πιστέψετε ποιος δεν μπόρεσε να το αντέξει στο πλατό. Οι παρασκηνιακές σκηνές είναι ξεκαρδιστικές. Ανυπομονώ να το δείτε όλοι σας!»

Το Terrifier 3 θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*