Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το τελευταίο trailer του The Lord of the Rings: The Rings of Power μάς προετοιμάζει για την επιστροφή του Sauron

Το Prime Video παρουσίασε το επίσημο trailer της δεύτερης σεζόν του The Lord of the Rings: Rings of Power, το επόμενο μέρος του επικού δράματος φαντασίας Amazon MGM Studios. Το βίντεο παρέχει στους θαυμαστές μια γεύση από το τι πρόκειται να περιμένουν από την επερχόμενη σεζόν, καθώς οι κύριοι ήρωες αντιμετωπίζουν την άφιξη του Sauron.

«Στη 2η σεζόν, ο Sauron έχει επιστρέψει. Αφότου είχε διωχθεί από την Galadriel, και χωρίς στρατό ή σύμμαχο, ο ανερχόμενος Σκοτεινός Άρχοντας πρέπει τώρα να βασιστεί στη δική του πονηριά για να ανακτήσει τη δύναμή του και να επιβλέψει τη δημιουργία των Δαχτυλιδιών της Δύναμης, τα οποία θα του επιτρέψουν να υποδουλώσει όλους τους λαούς της Μέσης Γης στη μοχθηρή θέλησή του», αναφέρει η σύνοψη. «Με βάση την επική έκταση και φιλοδοξία της πρώτης σεζόν, η νέα σεζόν βυθίζει ακόμα και τους πιο αγαπημένους και ευάλωτους χαρακτήρες σε μια αυξανόμενη παλίρροια του σκότους, προκαλώντας τους να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που βρίσκεται ολοένα και περισσότερο στα πρόθυρα της καταστροφής. Καθώς οι φιλίες δοκιμάζονται και τα βασίλεια αρχίζουν να καταρρέουν, οι δυνάμεις του καλού - ξωτικά και νάνοι, ορκ και άνθρωποι, μάγοι και Harfoots - θα παλέψουν όλο και πιο γενναία για να κρατήσουν αυτό που έχει σημασία για αυτούς περισσότερο από όλα: ο ένας τον άλλον».


Η δεύτερη σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου στο Prime Video. Η σειρά διαθέτει ένα ταλαντούχο καστ με επικεφαλής τους Robert Aramayo ως Elrond, Morfydd Clark ως Galadriel, Maxim Baldry ως Isildur, Ismael Cruz Córdova ως Silvan elf Arondir, Charles Edwards ως Celebrimbor, Sophia Nomvete ως Disa, Charlie Vickers ως Sauron, Cynthia Addai-Robinson ως Miriel, Ema Horvath ως Eärien.

Βασισμένη στην εμβληματική σειρά έργων του J.R.R. Tolkien «Lord of the Rings», η σειρά αναπτύσσεται και είναι παραγωγή των J.D. Payne και Patrick McKay, οι οποίοι εκτελούν χρέη επικεφαλής. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Lindsey Weber, Callum Greene, Justin Doble, Jason Cahill, Gennifer Hutchison και Charlotte Brändström. Παραγωγοί είναι οι Kate Hazell, Helen Shang, Clare Buxton, Andrew Lee, Glenise Mullins και Matthew Penry-Davey.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*