Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το τελευταίο trailer για το A Quiet Place: Day One δίνει μια γεύση της ιστορίας με πρωταγωνίστρια τη Lupita Nyong'o (trailer)

Το τελευταίο trailer για το A Quiet Place: Day One κυκλοφόρησε, παρουσιάζοντας το επερχόμενο prequel που διαδραματίζεται στον κινηματογραφικό κόσμο του A Quiet Place. Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους αυτή την Παρασκευή και πρωταγωνιστούν οι Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Alex Wolff και Djimon Hounsou. Η ταινία έχει βαθμολογία PG-13.

«Ζήστε την εμπειρία της ημέρας που ο κόσμος έγινε ήσυχος», αναφέρει η σύνοψη.


Το A Quiet Place: Το Day One αποτελεί prequel του A Quiet Place, της μετα-αποκαλυπτικής σειράς ταινιών τρόμου που δημιούργησε ο John Krasinski. Ο Michael Sarnoski γράφει και σκηνοθετεί την ταινία Day One βασισμένος σε μια ιστορία που συμμετείχε συγγραφικά και ο Krasinski, ο οποίος έχει επίσης και το ρόλο παραγωγού.

Εκτός από το επερχόμενο prequel/spin-off, ο Krasinski αναπτύσσει μια τρίτη ταινία της κύριας σειράς ταινιών A Quiet Place. Ένα βιντεοπαιχνίδι που θα βασίζεται στο ίδιο σύμπαν (και θα μοιράζεται την πλοκή και χρονική συνέχεια με τη σειρά ταινιών) βρίσκεται επίσης στα σκαριά.

Σε σκηνοθεσία και σενάριο του Krasinski, το A Quiet Place άνοιξε στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2018. Η ταινία -στην οποία συμπρωταγωνιστεί επίσης ο Krasinski- επικεντρώνεται σε μια οικογένεια που παλεύει να επιβιώσει μετά την εισβολή μιας εξωγήινης φυλής που κυνηγάει με βάση τον ήχο. Ο Krasinski επέστρεψε για να γράψει και να σκηνοθετήσει ένα sequel, το A Quiet Place Part II, το οποίο προβλήθηκε τον Μάρτιο του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*