Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Spider-Man 4 ίσως βρίσκεται πιο κοντά απ' ό,τι νομίζετε

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα, πολύ πιθανό η Sony να ανακοινώσει σύντομα το Spider-Man 4. Λέγεται μάλιστα ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2023. Επιπλέον, υποστηρίζεται πως η ταινία θα αποτελεί μια ακόμα τριλογία του MCU, με τπν Tom Holland να επανέρχεται στον ρόλο του ανθρώπου αράχνη. Ακόμα, με βάση τα όσα αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο χρήστης του Twitter, Spider-Man News το budget της παραγωγής θα είναι $200 εκ., δηλαδή θα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με το No Way Home.

Το δημοσίευμα του BGR συνεχίζει λέγοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα η Marvel επιθυμεί να δει τον Peter Parker ξανά ως Spider-Man πριν τα Avengers: Kang Dynasty (2 Μαΐου 2025) και Avengers: Secret Wars (1η Μαΐου 2026). Οπότε η ανακοίνωση του Spider-Man 4 θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σύντομα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*