Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Screamboat φέρνει έναν Mickey Mouse βγαλμένο από τους εφιάλτες μας (trailer)

*
Κυκλοφόρησε ένα teaser trailer για το Screamboat, και συστήνουμε στους φαν του Μεγάλου Ποντικιού να αποφύγουν την ταινία, γιατί μάλλον θα τους δημιουργήσει νέους εφιάλτες.

Το Screamboat είναι μια νέα ταινία τρόμου με τον Mickey Mouse στην οποία πρωταγωνιστεί ο David Howard Thornton, ο οποίος είναι γνωστός από τον ρόλο του Art the Clown στις ταινίες Terrifier, ως Steamboat Willie. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.


Η εκδοχή του Steamboat Willie του Mickey Mouse απελευθερώθηκε επίσημα από πνευματικά δικαιώματα την 1η Ιανουαρίου 2024. Το Screamboat ανακοινώθηκε την επόμενη μέρα, όπως και μια σειρά από άλλες ταινίες τρόμου που μετατρέπουν με παρόμοιο τρόπο τον Steamboat Willie σε κακοποιό τύπου slasher.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Steven LaMorte, ο οποίος έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Matthew Garcia-Dunn.

Ο LaMorte δήλωσε στο IndieWire ότι η ταινία αφηγείται «την ιστορία ενός νυχτερινού ταξιδιού με πλοίο στη Νέα Υόρκη, όπου οι εργαζόμενοι, οι ναύτες του καταστρώματος και όλοι οι συνήθεις επιβάτες δέχονται επίθεση από ένα δολοφονικό και άτακτο ποντίκι που είναι κακό, μικροσκοπικό και του αρέσει να σπέρνει την καταστροφή».

Ο LaMorte είπε επίσης για τον χαρακτήρα του Steamboat Willie του Thornton: «Λόγω του μεγέθους του, υπάρχουν μερικοί πραγματικά τρελοί σκοτωμοί σε αυτή την ταινία που ήταν αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Υπάρχουν σίγουρα σκηνές για τις οποίες νιώθω σίγουρος ότι θα πρέπει να κάνω μια αμήχανη συζήτηση με τη μητέρα μου αφού τελειώσουμε».

Ο LaMorte, ο οποίος στο παρελθόν είχε σκηνοθετήσει τον πρωταγωνιστή του Terrifier στο The Mean One του 2022, δήλωσε ότι ο Thornton φοράει «μακιγιάζ πέντε ωρών και 10 κιλά προσθετικά» στο Screamboat.

Στο καστ της ταινίας συμμετέχουν επίσης οι Allison Pittel, Amy Schumacher, Jesse Posey, Jesse Kove, Rumi C. Jean-Louis, Jarlath Conroy και Charles Edwin Powell.

«[Το Screamboat δεν θα είναι] ένας κακός δολοφόνος με μάσκα που απλώς θα φορέσει τον μανδύα του Steamboat Willie», δήλωσε ο LaMorte. «Ο δικός μας Steamboat Willie είναι σε μεγάλο βαθμό ο Steamboat Willie που θυμάστε - τα τραγούδια και οι πόζες, τα πάντα».

Το Screamboat αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2025 από την DeskPop Entertainment και την Iconic Events Releasing. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*