Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Saturday Night της Sony Pictures προσφέρει μια χαοτική ματιά στη γέννηση της πιο επιτυχημένης κωμικής εκπομπής (trailer)

Η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer του Saturday Night, της επερχόμενης κωμικοδραματικής παραγωγής του Jason Reitman, το οποίο αφηγείται τα παρασκήνια της πρεμιέρας του πρώτου επεισοδίου του Saturday Night Live. Η ταινία θα φτάσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει ευρεία κυκλοφορία στις 11 Οκτωβρίου.

«Στις 11:30 μ.μ. της 11ης Οκτωβρίου 1975, ένας τρελός θίασος νεαρών κωμικών και συγγραφέων άλλαξε την τηλεόραση - και την κουλτούρα - για πάντα», αναφέρει η σύνοψη της ταινίας. «Το Saturday Night βασίζεται στην αληθινή ιστορία του τι συνέβη στα παρασκήνια των 90 λεπτών που προηγήθηκαν της πρώτης εκπομπής του Saturday Night Live. Γεμάτη χιούμορ, χάος και τη μαγεία μιας επανάστασης που παραλίγο να μην γίνει, μετράμε αντίστροφα τα λεπτά σε πραγματικό χρόνο μέχρι να ακούσουμε αυτές τις περίφημες λέξεις...».


Η σκηνοθεσία και η παραγωγή του Saturday Night είναι του Reitman από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον Gil Kenan. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Rachel Sennott ως Rosie Shuster, Cooper Hoffman ως Dick Ebersol, Ella Hunt ως Gilda Radner, Kim Matula ως Jane Curtin, Emily Fairn ως Laraine Newman, Dylan O'Brien ως Dan Aykroyd, Lamorne Morris ως Garrett Morris, Cory Michael Smith ως Chevy Chase, Matt Wood ως John Belushi, Nicholas Braun ως Jim Henson, Willem Dafoe ως David Tebet, Finn Wolfhard, Tommy Dewey ως Michael O'Donoghue, Nicholas Podany ως Billy Crystal, Andrew Barth Feldman ως Neil Levy, Kaia Gerber ως Jacqueline Carlin, J. K. Simmons ως κωμικός Milton Berle.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*