Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To πρώτο trailer του Venom: The Last Dance μας προετοιμάζει για το τέλος της τριλογίας του Tom Hardy

Kυκλοφόρησε το trailer του Venom: The Last Dance, της επερχόμενης ταινίας που θα σημάνει και την τελευταία προσθήκη στην κινηματογραφική τριλογία με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy.

«Στο Venom: The Last Dance, ο Tom Hardy επιστρέφει ως Venom, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο περίπλοκους χαρακτήρες της Marvel, για την τελευταία ταινία της τριλογίας», αναφέρει η σύνοψη. «Ο Eddie και ο Venom βρίσκονται υπό διωγμό. Κυνηγημένοι και από τους δύο κόσμους τους και με τους εχθρούς να πλησιάζουν επικίνδυνα, το δίδυμο αναγκάζεται να πάρει μια μοιραία απόφαση που θα ρίξει την αυλαία στον τελευταίο χορό του Venom και του Eddie».


Στο Venom: The Last Dance πρωταγωνιστούν οι: Tom Hardy, Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach και Stephen Graham.

Το The Last Dance σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Kelly Marcel, η οποία έγραψε τα σενάρια για τις δύο πρώτες ταινίες. Στο τρίτο μέρος θα δούμε και πάλι τον πρωταγωνιστή του Mad Max: Fury Road στον διπλό του ρόλο ως Eddie Brock και τον ομώνυμο εξωγήινο.

Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Hardy και Marcel. Η Marcel έγραψε το σενάριο από μια ιστορία που δημιούργησε μαζί με τον Hardy. Επιπλέον παραγωγοί είναι οι Amy Pascal, Avi Arad, Matt Tolmach και Hutch Parker.

Το Venom: The Last Dance θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*