Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο trailer του Star Wars: Skeleton Crew παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές και τις εμβληματικές τοποθεσίες

Το πρώτο trailer του Star Wars: Skeleton Crew μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του Disney+ όπου πρωταγωνιστούν ο Jude Law και ο Ravi Cabot-Conyers.

“Το Skeleton Crew ακολουθεί το ταξίδι τεσσάρων παιδιών που κάνουν μια μυστηριώδη ανακάλυψη στον φαινομενικά ασφαλή πλανήτη όπου κατοικούν και στη συνέχεια χάνονται σε έναν παράξενο και επικίνδυνο γαλαξία. Εκεί θα συναντήσουν προσωπικότητες όπως ο Jod Na Nawood, ένας μυστηριώδης χαρακτήρας τον οποίο υποδύεται ο Jude Law. Η εύρεση ενός νέου σπιτιού και η συνάντηση με απροσδόκητους συμμάχους και εχθρούς θα είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια που θα μπορούσαν να φανταστούν ποτέ”, αναφέρει η σύνοψη.


Το Star Wars: Skeleton Crew θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 3 Δεκεμβρίου 2024 και αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Ryan Kiera Armstrong ως Fern, Robert Timothy Smith ω Neel, Ravi Cabot-Conyers ως Wim και Kyriana Kratter ως KB. Ο Nick Frost θα δανείσει τη φωνή του στο droid SM 33.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*