Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο trailer για το Batman: Caped Crusader φέρνει νέες εκδοχές των διάσημων χαρακτήρων της DC

Το πρώτο trailer για τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων της DC Batman: Caped Crusader έφτασε - και ο Bruce Wayne μοιάζει να έχει πολλή δουλειά.

Στο νέο υλικό βλέπουμε ότι η Gotham City έχει στραφεί εναντίον του Batman και οι αστυνομικοί έχουν σκοπό να τον κυνηγήσουν. Έχουμε επίσης μια νέα ματιά στη Harley Quinn (η οποία ανακοινώνει ότι «οι βασιλιάδες δεν διοικούν πια αυτή την αυλή, αλλά ένας γελωτοποιός»), τη Catwoman και μια ολόκληρη σειρά από κακούς, συμπεριλαμβανομένων του Two-Face και του Scarecrow.


Στο καστ των ηθοποιών περιλαμβάνονται ο Hamish Linklater ως Bruce Wayne, η Christina Ricci ως Selina Kyle και η Jamie Chung ως Harley Quinn, καθώς και οι Mckenna Grace, Reid Scott και John DiMaggio.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί από το Max το 2021, αλλά στη συνέχεια το HBO απέσυρε τη σειρά πριν τη σώσει η Amazon το 2023. Τη σειρά συνδημιούργησε ο Bruce Timm, ένας από τους εγκέφαλους πίσω από το κλασικό Batman: The Animated Series της δεκαετίας του '90, μαζί με τον J.J. Abrams και τον σκηνοθέτη του Batman Matt Reeves.

Εκτός από το να φέρει μια ρετρό ατμόσφαιρα της δεκαετίας του '40 στην πόλη Gotham, ο Σκοτεινός Ιππότης θα δώσει επίσης μια νέα πινελιά στη Harley Quinn. «Η αρχική ιδέα για την Dr. Quinzel ήταν ως χαρακτήρας να είναι λίγο πιο σοβαρή και μετά, όταν μετατρέπεται σε Harley, να γίνει πολύ χαζή και παράξενη. Έτσι σκεφτήκαμε, τι θα λέγατε αν το αντιστρέφαμε αυτό;» δήλωσε ο Timm στο EW. «Όταν είναι η Dr. Quinzel, είναι λίγο πιο ιδιότροπη και διασκεδαστική, και όταν είναι η Harley Quinn, είναι τρομακτική».

Το Batman: Caped Crusader θα είναι διαθέσιμο στο Prime Video την 1η Αυγούστου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*