Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το prequel-spin-off του Game of Thrones, 10.000 Ships, είναι ακόμα σε διαδικασία παραγωγής σύμφωνα με τον George R.R.Martin

*
Στον κόσμο του Game of Thrones του George R.R. Martin, τα Iron Isles έχουν μια περίφημη ρήση με την οποία ζουν: «Ό,τι είναι νεκρό δεν πεθαίνει ποτέ». Το ίδιο ισχύει προφανώς και για τις spin-off σειρές του Game of Thrones. Το 10.000 Ships, ένα από τα πολλά spin-off του Game of Thrones που τέθηκε σε ανάπτυξη από το HBO και το Max, είχε μάλλον τεθεί στο περιθώριο, καθώς το είχαν ξεχάσει όλοι. Αλλά σύμφωνα με τον Martin, το 10.000 Ships βρίσκεται και πάλι στα σκαριά.

Στο προσωπικό του blog, ο Martin συνεχάρη την Eboni Booth για τη βράβευσή της με Pulitzer, πριν ανακοινώσει ότι η τελευταία γράφει ένα νέο πιλότο για το 10,000 Ships. «Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι γι' αυτό», έγραψε ο Μάρτιν. «Αν και ακόμα προσπαθούμε να βρούμε πώς θα πληρώσουμε για δέκα χιλιάδες πλοία, τριακόσιους δράκους και αυτές τις γιγάντιες χελώνες».


Η σειρά 10,000 Ships θα επικεντρωθεί στη βασίλισσα Nymeria, μια θρυλική φιγούρα από την ιστορία του Game of Thrones που ίδρυσε το Dorne. Νωρίτερα φέτος, ο προηγούμενος σεναριογράφος του έργου, Brian Helgeland, περιέγραψε τη βιβλική έμπνευση για τη σειρά.

«[Η χώρα της Nymeria] καταστρέφεται και ο λαός της αναγκάζεται να ζήσει στο νερό, γι' αυτό και η σειρά ονομάστηκε 10,000 Ships «, εξήγησε ο Helgeland. «Καταλήγουν να πρέπει να φύγουν και να βρουν μια νέα πατρίδα, όπως οι Ισραηλίτες που εγκατέλειψαν την Αίγυπτο. Εκείνη ηγείται όλων αυτών των ανθρώπων, προσπαθώντας να τους κρατήσει όλους ενωμένους, αλλά τα πράγματα κινδυνεύουν συνεχώς να διαλυθούν, καθώς ταξιδεύουν σε μια φανταστική εκδοχή της Μεσογείου, αναζητώντας μια νέα πατρίδα για να εγκατασταθούν».

Όσο περιμένουμε την τύχη αυτού του spin-off, η σειρά prequel, House of the Dragon, θα επιστρέψει για 2η σεζόν στο HBO και στο Max την Κυριακή 16 Ιουνίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*