Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Paramount+ φέρνει το “Apartment 7A”, prequel του “Rosemary’s Baby” (trailer)

Το Paramount+ έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για το Apartment 7A, το πολυαναμενόμενο prequel του Rosemary's Baby με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Julia Garner. Η ταινία έχει ως στόχο να βάλει στο προσκήνιο την Terry Gionoffrio - έναν χαρακτήρα που αρχικά είχε υποδυθεί η Victoria Vetri.

Το επερχόμενο prequel θα επαναφέρει την Terry από το κλασικό θρίλερ του Roman Polanski του 1968, μια απεξαρτημένη τοξικομανή, την οποία η Rosemary Woodhouse (την πρώτη φορά την υποδύθηκε η Mia Farrow) γνώρισε στο πλυσταριού του υπογείου. Λίγο αργότερα, η Rosemary ανακάλυψε την Terry νεκρή από προφανή αυτοκτονία. Πιστεύεται ότι πήδηξε από το διαμέρισμα του έβδομου ορόφου.


Στην ταινία, η οποία έχει διαβάθμιση R για «κάποιο βίαιο περιεχόμενο και χρήση ναρκωτικών», πρωταγωνιστούν επίσης η Dianne Wiest ως Minnie Castevet, ο Kevin McNally ως Roman Castevet, η Amy Leeson ως Rosemary και ο Scott Hume ως Guy Woodhouse. Μαζί τους εμφανίζονται οι Jim Sturgess, Marli Siu, Rosy McEwen, Andrew Buchan και Kobna Holdbrook-Smith.

Παραγωγοί είναι οι John Krasinski, Allyson Seeger, Michael Bay, Andrew Form και Brad Fuller, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Vicki Dee Rock και Alexa Ginsburg.

Η πρεμιέρα του Apartment 7A θα γίνει στο Paramount+ στις 27 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*