Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Paddington in Peru μάς ταξιδεύει στην Κεντρική Αμερική μέσα από τα μάτια της αξιαγάπητης αρκούδας (trailer)

Ένα νέο trailer για το Paddington in Peru κυκλοφόρησε και σε αυτό το σημείο αναρωτιόμαστε μήπως η δουλειά του Τάσου Δούση είναι υπό απειλή.

Στο τρίτο μέρος της σειράς Paddington, ο Paddington Brown (Ben Whishaw) πηγαίνει στο Περού για να επισκεφθεί τη θεία του Lucy (Imelda Staunton). Όταν η θεία Lucy πηγαίνει σε μια αναζήτηση στο τροπικό δάσος, ο Paddington ξεκινά το δικό του ταξίδι για να τη βρει.


Δείτε το trailer του Paddington in Peru παρακάτω:



Ο Whishaw επιστρέφει για να δώσει τη φωνή του στο διασκεδαστικό αρκουδάκι για τρίτη φορά. Το σύνολο του «Paddington in Peru» περιλαμβάνει τους Hugh Bonneville ως Henry Brown, Emily Mortimer ως Mary Brown, Madeleine Harris ως Judy Brown, Samuel Joslin ως Jonathan Brown, Carla Tous ως Gina Cabot, Julie Walters ως Mrs. Bird, Jim Broadbent ως Samuel Gruber, Olivia Colman ως The Reverend Mother, Antonio Banderas ως Hunter Cabot και Stanton ως Aunt Lucy.

Ο Dougal Wilson σκηνοθετεί το Paddington 3 σε σενάριο των Mark Burton, Jon Foster και James Lamont. Ο Paul King, ο οποίος σκηνοθέτησε τις δύο πρώτες ταινίες Paddington, έχει το σενάριο του Paddington in Peru μαζί με τον Simon Farnaby και τον Burton. Το Paddington βασίζεται στις παιδικές ιστορίες του Michael Bond.

Η πρώτη ταινία Paddington έκανε πρεμιέρα το 2014. Η κωμωδία έτυχε θετικής υποδοχής και απέφερε πάνω από 282 εκατομμύρια δολάρια έναντι προϋπολογισμού 65 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η συνέχεια, το Paddington 2 του 2017, ήταν επίσης επιτυχημένη, σημειώνοντας εισπράξεις 227 εκατομμυρίων δολαρίων έναντι προϋπολογισμού 40 εκατομμυρίων δολαρίων. Το Paddington 2 έλαβε καθολική αποδοχή και είχε βαθμολογία 100% στο Rotten Tomatoes για τέσσερα χρόνια. Η συνέχεια έλαβε τρεις υποψηφιότητες για BAFTA: Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου και καλύτερου ηθοποιού σε δευτεραγωνιστικό ρόλο για τον Hugh Grant.

Το Paddington in Peru φτάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 8 Νοεμβρίου 2024. Οι Αμερικανοί θεατές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2025 για να δουν το Paddington in Peru στις αίθουσες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*