Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τo Nosferatu του Robert Eggers έρχεται τα Χριστούγεννα για να μας γεμίσει εφιάλτες (trailer)

Kυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Nosferatu του Robert Eggers και οι εφιάλτες μας θα αποκτήσουν νέο θέμα και πρωταγωνιστή.

Το Nosferatu είναι ένα επερχόμενο ριμέικ της ομώνυμης γερμανικής ταινίας του 1922. Σε σκηνοθεσία του Eggers, η gothic ταινία τρόμου θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών τον ερχόμενο Δεκέμβριο.


Δείτε το νέο trailer του Nosferatu παρακάτω:



«Το Nosferatu του Robert Eggers είναι μια gothic ιστορία εμμονής μεταξύ μιας καταραμένης νεαρής γυναίκας και του τρομακτικού βρικόλακα που είναι ξετρελαμένος μαζί της, προκαλώντας ανείπωτη φρίκη στο πέρασμά της», αναφέρει η σύνοψη.

Ο Eggers είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία των ταινιών «The Witch» (2015), «The Lighthouse» (2019) και «The Northman» (2022). Ο Eggers έγραψε επίσης το σενάριο της νέας του ταινίας Nosferatu.

Το πρωτότυπο Nosferatu είναι μια βωβή ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Max Schreck ως κόμης Orlok. Η ταινία είναι μια ανεπίσημη μεταφορά της ταινίας του Bram Stoker «Δράκουλας» του 1897. Ενώ η ταινία έκανε αρκετές σημαντικές αλλαγές από το μυθιστόρημα, οι κληρονόμοι του Stoker μήνυσαν την εταιρεία παραγωγής Prana Film για την ανεπίσημη μεταφορά. Μια δικαστική απόφαση διέταξε να καταστραφούν όλα τα αντίγραφα του Nosferatu- ωστόσο, αρκετά αντίγραφα επέζησαν και η ταινία θεωρείται πλέον ένα κλασικό κινηματογραφικό έργο με μεγάλη επιρροή.

Στην εκδοχή του Nosferatu του Eggers πρωταγωνιστεί ο Bill Skarsgård ως κόμης Orlok. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Nicholas Hoult ως Thomas Hutter, Lily-Rose Depp ως Ellen Hutter, Aaron Taylor-Johnson ως Friedrich Harding, Emma Corrin ως Anna Harding, Willem Dafoe ως Prof. Albin Eberhart Von Franz, Ralph Ineson ως Dr. Wilhelm Sievers και Simon McBurney ως Herr Knock. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*