Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ρίχνει τις τιμές σε δεκάδες χώρες- Τι ισχύει για την Ελλάδα;

*
Το Netflix αποφάσισε να προβεί σε μείωση της τιμής της συνδρομής του, σε μια περίοδο που οι περισσότερες υπηρεσίες streaming αυξάνουν τις δικές τους. Η κίνηση αυτή, έρχεται ως αποτέλεσμα των σχόλιων που έχει προκαλέσει η είδηση εναντίωσης της πλατφόρμας στο μοίρασμα των κωδικών, μεταξύ συνδρομητών και φίλων ή μελών της οικογένειάς τους. 

Μεταξύ των χωρών στις οποίες μειώθηκε η συνδρομή του Netflix, είναι οι Αίγυπτος, Υεμένη, Ιορδανία, Ιράν, Κένυα, Κροατία, Σλοβενία, Βουλγαρία, Νικαράγουα, Εκουαδόρ, Βενεζουέλα, Μαλαισία, Ινδονησία, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη και Φιλιππίνες. Το ποσοστό της μείωσης διαφέρει από χώρα σε χώρα, όμως κυμαίνεται μεταξύ 20% και 60%. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με το αν η χώρα μας περιληφθεί σε όσες ισχύσουν οι νέες τιμές. Πάντως, στις βαλκανικές που προαναφέρθηκαν, το βασικό πακέτο θα στοιχίζει €4,99 από €7,99, το standard €7,99 από €9,99 και το premium €9,99 από €11,99.

Μέσα στους μήνες που πρόκειται να ακολουθήσουν, η τιμή της συνδρομής του Netflix αναμένεται να μειωθεί και σε άλλες χώρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*