Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix πρόσθεσε ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν εδώ και καιρό οι συνδρομητές

*
Οι χρήστες του Netflix μπορούν πλέον να διαμορφώσουν την εμφάνιση των υπότιτλων, έχοντας στη διάθεσή τους επιλογές για το μέγεθος και το στυλ του κειμένου. Η υπηρεσία σας αφήνει να διαλέξετε ανάμεσα από τρία διαφορετικά μεγέθη υπότιτλων, μικρό, μεσαίο και μεγάλο. Ακόμα, εκτός από το λευκό χρώμα, μπορείτε να ορίστε κάτι διαφορετικό, με φόντο που κάνει αντίθεση για να είναι τα πάντα στην οθόνη πιο ευανάγνωστα. Τα στυλ που υπάρχουν είναι το Light (μαύρο κείμενο/ λευκό φόντο), Drop Shadow (λευκό κείμενο/ μαύρο φόντο) και Contrast (κίτρινο κείμενο/ μαύρο φόντο).

Κάτι παρόμοιο πρόσφερε το Netflix ως τώρα μόνο μέσω web, όμως οι ευκολίες γίνονται διαθέσιμες και για όσους παρακολουθούν μέσω της τηλεόρασής τους, είτε χρησιμοποιούν μια smart TV είτε το app μέσω ενός streaming box. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η προσβασιμότητα για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής και όρασης. Σημειώνεται επίσης ότι σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική, λόγω της κακής ποιότητας του ήχου στις περισσότερες υπηρεσίες streaming, όλο και περισσότεροι ενεργοποιούν τους υπότιτλους, ακόμα και αν δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*