Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix κυκλοφόρησε νέο υλικό από τα γυρίσματα της 5ης σεζόν του Stranger Things

*
Το Netflix δημοσίευσε επιτέλους ένα ολοκαίνουργιο βίντεο της 5ης σεζόν του Stranger Things, το τελευταίο μέρος της δημοφιλούς σειράς επιστημονικής φαντασίας, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2025.

Δείτε το βίντεο της 5ης σεζόν του Stranger Things παρακάτω:

Αυτή τη στιγμή, το καστ και το συνεργείο του Stranger Things βρίσκονται στα μισά της παραγωγής της πέμπτης και τελευταίας σεζόν. Για να το γιορτάσουν, το Netflix έδωσε στο κοινό τη δυνατότητα να ρίξουν μια ματιά στα παρασκήνια της 5ης σεζόν του Stranger Things, με τους πρωταγωνιστές να συζητούν για το πώς είναι να επιστρέφουν στο πλατό της σειράς για τελευταία φορά. Το βίντεο προϊδεάζει επίσης για μερικές από τις γεμάτες δράση σκηνές των τελευταίων επεισοδίων, καθώς το καστ και το συνεργείο υπόσχονται να παραδώσουν μια μεγαλύτερη σεζόν που αξίζει να περιμένουμε.


Στην 5η σεζόν του Stranger Things πρωταγωνιστούν οι Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Joe Keery, Charlie Heaton, Sadie Sink, Maya Hawke, Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman. Η τελευταία φωτογραφία του καστ επιβεβαίωσε επίσης την επιστροφή των μελών του καστ της 4ης σεζόν Jamie Campbell Bower ως Vecna/One/Henry Creel και Amybeth McNulty ως Vickie. Μαζί τους θα είναι και η πρωταγωνίστρια του Terminator Linda Hamilton, της οποίας ο χαρακτήρας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Η σειρά δημιουργήθηκε και είναι παραγωγή των Matt και Ross Duffer, οι οποίοι είναι και showrunners. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Shawn Levy, Dan Cohen και Iain Patterson. Και οι τέσσερις σεζόν είναι πλέον διαθέσιμες για streaming αποκλειστικά στο Netflix. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*