Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix καταργεί σταδιακά το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις για υπάρχοντες συνδρομητές σε Καναδά και Μ. Βρετανία

*
Το Netflix προχωράει με τα πλάνα του να καταργήσει το πιο οικονομικό πακέτο που προσφέρει χωρίς διαφημίσεις. Όπως εντοπίστηκε σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Reddit, το Netflix ζητάει πλέον από τους συνδρομητές του εν λόγω πακέτου να επιλέξουν ένα διαφορετικό, αν επιθυμούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν.

Ένας χρήστης του Reddit έλαβε την ειδοποίηση στο Netflix app, “Η τελευταία ημέρα για να παρακολουθήσετε Netflix είναι η 13η Ιουλίου. Επιλέξτε ένα νέο πλάνο για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε”. Στον Καναδά όσοι ως τώρα πλήρωναν $9,99 ανά μήνα για το βασικό πακέτο, είτε θα μεταφερθούν σε αυτό με τις διαφημίσεις που κοστίζει $6,99, είτε σε αυτό των $15,49 ή θα πληρώνουν $22,99 για το premium με ανάλυση 4K.


Τα πιο πολλά σχετικά posts προέρχονται από τον Καναδά και τη Μεγάλη Βρετανία.

Σημειώνεται ότι το 2023 το Netflix κατάργησε το βασικό πακέτο δίχως διαφημίσεις για νέους συνδρομητές ή για όσους επιθυμούσαν να επιστρέψουν στην υπηρεσία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*