Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game (trailer)

*
Όπως ανακοίνωσε το Netflix, η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Squid Game θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου 2024. Όμως δεν θα είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος επεισοδίων, αλλά ο τρίτος, που αναμένεται εντός του 2025.

“Τρία χρόνια αφότου αναδείχτηκε νικητής του Squid Game, ο Player 456 παραμένει αποφασισμένος να βρει τον εγκέφαλο αυτού του παιχνιδιού και να βάλει τέλος σε αυτό το βάναυσο άθλημα. Χρησιμοποιώντας την περιουσία του για να χρηματοδοτήσει την αναζήτησή του, ο Gi-hun ξεκινάει από τα πλέον προφανή μέρη: ψάχνει για έναν άνδρα με εντυπωσιακό κουστούμι που παίζει ddakji στον υπόγειο σιδηρόδρομο. Όταν οι προσπάθειές του αποδίδουν καρπούς, το μονοπάτια για να διαλύσει τον οργανισμό αποδεικνύεται πιο θανατηφόρο από όσο φανταζόταν. Για να τελειώσει το παιχνίδι θα πρέπει να λάβει ξανά μέρος”.


Πρωταγωνιστούν οι: Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Gong Yoo, and Wi Ha-jun. Newcomers are Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Park Sung-hoon, Jo Yu-ri, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Lee Jin-uk, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won και Won Ji-an.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*