Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ανακοίνωσε την ανανέωση του Emily in Paris για 5η σεζόν

*
Η 5η σεζόν του Emily in Paris επιβεβαιώθηκε από το Netflix, με την πρωταγωνίστρια Lily Collins να μιλάει για την επιστροφή της δημοφιλούς ρομαντικής κωμωδίας.

Η Collins, η οποία υποδύεται την ομώνυμη Emily Cooper, είναι επίσης παραγωγός της σειράς του Netflix. Η ίδια ανακοίνωσε τα νέα για την ανανέωση της σειράς στο Good Morning America. Σε σχόλια που ακολούθησαν, η ηθοποιός μοιράστηκε ότι ήταν ενθουσιασμένη να δει τι θα εξελιχθεί μεταξύ της Emily και του νέου της συντρόφου Marcello (Eugenio Franceschini).


«Ο Marcello είναι μια εντελώς άλλη περιπέτεια που θέλουμε για την Emily, επειδή τελικά θέλουμε η Emily να μπορεί να έχει καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής», δήλωσε η Collins στο Tudum για την 5η σεζόν του Emily in Paris. «Θέλουμε η Emily να είναι σε θέση να χαμογελάει χωρίς προϋποθέσεις. Θέλουμε να τη δούμε πέρα από τη λειτουργία των διακοπών της. Και έρχεται σε αυτή την τέλεια στιγμή».

Ο δημιουργός της σειράς Darren Star επανέλαβε τα σχόλια της Collins, μοιραζόμενος ότι η σχέση του Marcello και της Emily θα εξερευνηθεί περαιτέρω στα επόμενα επεισόδια. Όσο για το τι σημαίνει όμως αυτό για την ταραχώδη σχέση της Emily με τον Gabriel (Lucas Bravo), η Collins σχολιάζει ότι ο πρώην της θα έχει έναν δύσκολο έργο: «Δυστυχώς», δήλωσε ο Collins. «Ο Gabriel πρέπει να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της επιλογής του».

Η Collins αναφέρεται στο γεγονός ότι ο Gabriel αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση του με την Emily. Αργότερα συνειδητοποίησε, στις τελευταίες στιγμές του Emily in Paris Season 4, ότι ήθελε να είναι με την Emily. Ωστόσο, το ζευγάρι αρκετά προβλήματα και επιπλοκές που θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει.

Μαζί με τους Collins, Bravo και Franceschini, το καστ του Emily in Paris περιλαμβάνει τους Ashley Park (Mindy), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc), William Abadie (Antoine Lambert) και Lucien Laviscount (Alfie). Η πιο πρόσφατη σεζόν εισήγαγε επίσης έναν νέο χαρακτήρα: Genevive, την οποία υποδύεται η Thalia Benson.

Το Emily in Paris δημιουργήθηκε, γράφτηκε και είναι παραγωγή του Star, ο οποίος έχει δημιουργήσει σειρές όπως το Beverly Hills, 90210, Melrose Place και Sex and the City. Οι Tony Hernandez, Lilly Burns, Andrew Fleming, Alison Brown και Robin Schiff είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, με τους Stephen Brown, Grant Sloss και Joe Murphy ως συμπαραγωγοί. Η Collins, εν τω μεταξύ, έχει θέση παραγωγού μαζί με τους Ryan McCormick, Raphaël Benoliel και Jake Fuller. Εταιρείες παραγωγής είναι η MTV Entertainment Studios, η Jax Media και η Darren Star Productions. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*