Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ανακοίνωσε και πάλι αύξηση τιμών για τα Basic και Premium πακέτα

*
Το Netflix ανακοίνωσε τα νέα του οικονομικά αποτελέσματα και παρά την αυξημένη πελατειακή βάση, ανακοίνωσε και αυξήσεις για δύο από τα τρία βασικά του πακέτα. Η εξέλιξη αυτή ήταν προγραμματισμένη μετά και την απεργία σεναριογράφων και ηθοποιών και πλέον τίθεται σε εφαρμογή. Όσοι έχουν συνδρομή στο Basic πακέτο θα πρέπει πλέον να πληρώνουν 12 δολάρια το μήνα αντί για 10. Σε ό,τι αφορά τώρα το Premium πακέτο, αυτό ανεβαίνει από τα 20 στα 23 δολάρια το μήνα. Ταυτόχρονα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι κρατάει στις ίδιες τιμές το πακέτο με τις διαφημίσεις και το Standard στα 6,99 δολάρια και 15 δολάρια το μήνα αντίστοιχα. Η τελευταία φορά που είδαμε αυξήσεις στην τιμή της συνδρομής ήταν το 2022. Ο πόλεμος κατά του διαμοιρασμού κωδικών φαίνεται, δε, να έχει αποτέλεσμα, μιας και η πλατφόρμα ανακοίνωσε άνοδο 10% στους συνδρομητές, φτάνοντας τα 247,15 εκατομμύρια. Το πακέτο με τις διαφημίσεις, μάλιστα, φαίνεται πως προσέλκυσε αρκετό κοινό αφού σε αυτό οφείλεται το 30% των νέων εγγραφών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*