Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer του Twisters έχει ανεμοστρόβιλο φωτιάς, πυροτεχνήματα, και υπόσχεται πολλές συγκινήσεις (trailer)

Το Twisters θα εξερευνήσει τι συμβαίνει όταν ρίχνεις πυροτεχνήματα σε έναν ανεμοστρόβιλο (σημ. τίποτα καλό). Η πράξη αυτή είναι ένα στοίχημα του χαρακτήρα του Glen Powell, Tyler Owens, ο οποίος λέει με αυτοπεποίθηση σε ένα σημείο στο νέο trailer της συνέχειας: «Δεν χρειαζόμαστε διδακτορικά και φανταχτερή τεχνολογία. Μερικές φορές οι παλιοί τρόποι είναι καλύτεροι από τους νέους». Η Kate Cooper (την οποία υποδύεται η Daisy Edgar-Jones) απαντά: “Μπορείς πάντα να εμπιστεύεσαι έναν τύπο που βάζει το πρόσωπό του σε ένα μπλουζάκι».

Εμείς είμαστε με την Kate Cooper βέβαια..


Αυτά τα πειράγματα και πολλά άλλα είναι μέρος του γεμάτου δράση νέου trailer για το Twisters, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Στο βίντεο εμφανίζεται επίσης ένας φλεγόμενος ανεμοστρόβιλος και ο Owens να περπατάει στη βροχή με καουμπόικο καπέλο και βρεγμένο λευκό T-shirt. Υπάρχει επίσης ένα φορτηγό που απογειώνεται από έναν ανεμοστρόβιλο και ένας πύργος νερού που καταρρέει, μεταξύ άλλων καταστροφών.

H συνέχεια του Twister πήρε το πράσινο φως το 2022, με τον Powell να μπαίνει στην ταινία πριν από περίπου ένα χρόνο. Το “Twisters” διαδραματίζεται στην κεντρική Οκλαχόμα και θα συμμετέχουν επίσης οι Anthony Ramos (Transformers: Rise of the Beasts), Brandon Perea (Nope), Sasha Lane (Loki) και Maura Tierney (Liar Liar, The Iron Claw). Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Lee Isaac Chung, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί στα Minari και Mandalorian.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*