Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer του Speak No Evil σερβίρει τις πιο εφιαλτικές διακοπές που μπορούμε να φανταστούμε (trailer)

Ένα δεύτερο trailer του Speak No Evil έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο, δίνοντας μας αρκετές πληροφορίες για το έργο ψυχολογικού τρόμου με τους James McAvoy και Mackenzie Davis.

Το νέο trailer τονίζει ακόμη περισσότερο την αγωνία στην ιστορία ενός ζευγαριού που επισκέπτεται το αγροτικό σπίτι ενός έτερου ζευγαριού που γνώρισε στις διακοπές του.


Το επίκεντρο είναι σε μεγάλο βαθμό ο Paddy του James McAvoy, όπως και στο πρώτο trailer.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη James Watkins, το η μεταφορά της της ζοφερής δανέζικης ταινίας του Christian Tafdrup από την Blumhouse θα εξακολουθεί να μένει πιστή την ίδια πλοκή με το πρωτότυπο, αλλά δεν θα επικεντρώσει στην ωμή απεικόνιση της βίας.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, «όταν μια αμερικανική οικογένεια προσκαλείται να περάσει το Σαββατοκύριακο στο ειδυλλιακό εξοχικό κτήμα μιας γοητευτικής βρετανικής οικογένειας με την οποία έγιναν φίλοι στις διακοπές, αυτό που ξεκινά ως ονειρεμένες διακοπές σύντομα εξελίσσεται σε έναν σπασμωδικό ψυχολογικό εφιάλτη».

Το Speak No Evil είναι διασκευή από το πρωτότυπο σενάριο και σκηνοθεσία του James Watkins (Eden Lake, Black Mirror). Πρωταγωνιστούν οι James McAvoy (Split), Mackenzie Davis (Terminator: Dark Fate), Aisling Franciosi (Stopmotion), Scoot McNairy (Gone Girl), Alix West Lefler (The Good Nurse) και ο πρωτοεμφανιζόμενος Dan Hough.

Παραγωγοί είναι οι Jason Blum και Paul Ritchie, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Beatriz Sequeira, Jacob Jarek και Christian Tafdrup.

Η πρωτότυπη ταινία του 2022 κέρδισε 11 υποψηφιότητες για τα Δανέζικα Βραβεία Κινηματογράφου, το αντίστοιχο των Όσκαρ.

Η ταινία Speak No Evil θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 13 Σεπτεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*