Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer του Megalopolis μας προετοιμάζει για το επικών διαστάσεων όραμα του Francis Ford Coppola (trailer)

Ο Francis Ford Coppola έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer για την ταινία Megalopolis, ένα έπος επιστημονικής φαντασίας και έργο ζωής για τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη.

Το trailer έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου η Lionsgate κυκλοφόρησε ένα trailer που περιλάμβανε ψεύτικα αποσπάσματα από κριτικούς κινηματογράφου που αξιολόγησαν αρνητικά μερικά από τα πιο διάσημα έργα του Coppola, όπως ο Νονός και το Αποκάλυψη Τώρα. Η Lionsgate απέσυρε το trailer και ζήτησε συγγνώμη.


«Μην αφήσετε το τώρα να καταστρέψει το για πάντα», λέει ο Cesar Catilina του Adam Driver στις πρώτες στιγμές του trailer. Τα νέα πλάνα αναδεικνύουν το βάθος και την έκταση της Νέας Ρώμης, μιας πόλης σε μια φανταστική σύγχρονη Αμερική.

«Η πόλη της Νέας Ρώμης πρέπει να αλλάξει, προκαλώντας σύγκρουση μεταξύ του Cesar Catilina (Driver), ενός ιδιοφυούς καλλιτέχνη που επιδιώκει να κάνει ένα άλμα σε ένα ουτοπικό, ιδεαλιστικό μέλλον, και του αντιπάλου του, του δημάρχου Franklyn Cicero (Giancarlo Esposito), ο οποίος παραμένει προσηλωμένος σε ένα οπισθοδρομικό status quo, διαιωνίζοντας την απληστία, τα συμφέροντα και τον κομματικό πόλεμο», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Ανάμεσά τους βρίσκεται η κοσμική Julia Cicero (Nathalie Emmanuel), η κόρη του δημάρχου, της οποίας η αγάπη για τον Cesar έχει διχάσει την πίστη της, αναγκάζοντάς την να ανακαλύψει τι πραγματικά πιστεύει ότι αξίζει στην ανθρωπότητα».

Στην ταινία Megalopolis πρωταγωνιστούν επίσης οι Shia LaBeouf, Jon Voight, Jason Schwartzman, Talia Shire, Grace VanderWaal, Laurence Fishburne, Kathryn Hunter και Dustin Hoffman.

Ο Coppola γράφει, σκηνοθετεί και είναι παραγωγός του Megalopolis, ένα έργο που ανέπτυσσε για πάνω από 40 χρόνια. Επιπλέον παραγωγοί είναι οι Barry Hirsch, Fred Roos και Michael Bederman. Ο Coppola, ως γνωστόν, πούλησε ένα μέρος του οινοποιείου του για να αυτοχρηματοδοτήσει τον προϋπολογισμό της ταινίας ύψους 120 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ταινία Megalopolis έκανε πρεμιέρα με ανάμεικτες κριτικές στο 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Αφού αγωνίστηκε να βρει την υποστήριξη μεγάλων στούντιο, η Lionsgate υπέγραψε συμφωνία τον Ιούνιο του 2024 για τη διανομή της ταινίας. Ωστόσο, ο Coppola συμφώνησε να πληρώσει τα έξοδα μάρκετινγκ.

Η ταινία Megalopolis θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*