Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer του Jurassic World: Chaos Theory επιβεβαιώνει τη μοίρα της Brooklyn

Το Netflix κυκλοφήσε το επίσημο trailer του Jurassic World: Chaos Theory, που αποτελεί τη συνέχεια της σειράς Camp Cretaceous της DreamWorks Animation.

"Έξι χρόνια μετά τα γεγονότα στο Camp Cretaceous, τα μέλη της The Nublar Six πασχίζουν να επιβιώσουν στα νησιά και περιπλανώνται σε έναν κόσμο γεμάτο με δεινόσαυρους και ανθρώπους που θέλουν να τους βλάψουν. Ενωμένη ξανά, στον απόηχο μιας τραγωδίας, η ομάδα συγκεντρώνεται μόνο για να βρεθεί σε φυγή και να λάβει μέρος σε μια περιπέτεια, όπου θα ξετυλίξει μια συνωμοσία που απειλεί εξίσου τους δεινόσαυρους και την ανθρωπότητα και τελικά να μάθουν την αλήθεια για το τι συνέβη σε έναν από την παρέα τους".


Στο voice cast μετέχουν οι: Paul-Mikel Williams ως Darius, Sean Giambrone ως Ben, Darren Barnet ως Kenji, Raini Rodriguez ως Sammy και Kausar Mohammed ως Yasmina.

Στην ομάδα των εκτελεστικών παραγωγων βρίσκεται και ο Steven Spielberg.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*