Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer για το Paddington in Peru μάς κάνει να ζηλεύουμε τη ζωή της αρκουδίτσας (trailer)

Επειδή χρήματα για διακοπές φέτος δεν παίζουν, φέραμε ένα νέο trailer για το Paddington in Peru που μόλις κυκλοφόρησε.

Η StudioCanal έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer για το Paddington in Peru, την επερχόμενη τρίτη ταινία της σειράς Paddington που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών τον ερχόμενο Ιανουάριο και λίγο αργότερα στην Ευρώπη.


"Το Paddington in Peru φέρνει την ιστορία του Paddington στο Περού, καθώς επιστρέφει για να επισκεφτεί την αγαπημένη του θεία Lucy, η οποία τώρα διαμένει σε ένα γηροκομείο για συνταξιούχες αρκούδες", αναφέρει η επίσημη σύνοψη. "Με την οικογένεια Brown μαζί, μια συναρπαστική περιπέτεια ακολουθεί όταν ένα μυστήριο τους βυθίζει σε ένα απροσδόκητο ταξίδι μέσα στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου και μέχρι τις βουνοκορφές του Περού".

Τη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας Paddington υπογράφει ο Dougal Wilson, ενώ αυτή είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Wilson σε ταινία μεγάλου μήκους. Ο Paul King, ο οποίος σκηνοθέτησε τις δύο πρώτες ταινίες Paddington πριν συνεχίσει στη συνέχεια να γυρίζει την ταινία Wonka του 2023, συνέβαλε στο σενάριο και λειτουργεί επίσης ως εκτελεστικός σεναριογράφος.

Οι Simon Farnaby και Mark Burton συνέβαλαν επίσης στην συγγραφή της ιστορίας, ενώ το σενάριο γράφτηκε από τους Burton, Jon Foster και James Lamont. Παραγωγός της ταινίας είναι η Rosie Alison, ενώ οι Jeffrey Clifford και Tim Wellspring είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί.

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει τους Hugh Bonneville, Emily Mortimer (η οποία αναλαμβάνει το ρόλο της Mary Brown από τη Sally Hawkins), Julie Walters, Jim Broadbent, Imelda Staunton, Carla Tous, Olivia Colman και Antonio Banderas. Ο Ben Whishaw επιστρέφει για να δανείσαι και πάλι τη φωνή του στον ομώνυμο αρκούδο Paddington.

Η ταινία " Paddington in Peru " θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 17 Ιανουαρίου 2025.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*