Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer για το Alien: Romulus ανεβάζει την ένταση του τρόμου (trailer)

Ένα νέο trailer για το Alien: Romulus προϊδεάζει για το επόμενο κεφάλαιο του δημοφιλούς σύμπαντος επιστημονικής φαντασίας και τρόμου.

Η 20th Century Studios έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer για το Alien: Romulus, την τελευταία προσθήκη στο franchise του Alien. Το Alien: Romulus θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών τον Αύγουστο του 2024.


«Το νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας/τρόμου οδηγεί το εξαιρετικά επιτυχημένο franchise του Alien πίσω στις ρίζες του: Μια ομάδα νεαρών αποίκων του διαστήματος έρχεται αντιμέτωπη με την πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν", αναφέρει η σύνοψη της ταινίας.

Το “Alien: Romulus” διαδραματίζεται μεταξύ των γεγονότων των ταινιών “Alien” του Ridley Scott και “Aliens” του James Cameron και πρωταγωνιστούν οι Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn και Aileen Wu.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Fede Álvarez, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για το remake του Evil Dead που κυκλοφόρησε το 2013. Ο Álvarez έχει επίσης σκηνοθετήσει στο παρελθόν το “Don't Breathe” του 2016 και το “The Girl in the Spider's Web” του 2018, ενώ έχει συνυπογράψει το σενάριο για το “Don't Breathe 2” του 2021 και έχει επίσης συμβάλει στο σενάριο για το “Texas Chainsaw Massacre” του 2022.

Ο Álvarez έγραψε μαζί με τον Rodo Sayagues το σενάριο για το Alien: Romulus. Είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Elizabeth Cantillon, Brent O’Connor και Tom Moran, ενώ οι Ridley Scott, Michael Pruss και Walter Hill είναι παραγωγοί.

Το Alien: Romulus δεν είναι το μόνο project με πρωταγωνιστές τους Xenomorph, καθώς ο Noah Hawley εργάζεται επίσης σε μια σειρά Alien για το FX στο Hulu. Με πρωταγωνιστές τους Sydney Chandler, Alex Lawther, Essie Davis, Timothy Olyphant και άλλους, η σειρά Alien του Hawley αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2025.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*