Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο teaser για το The Platform 2 του Netflix έρχεται μαζί με ημερομηνία κυκλοφορίας (trailer)

Το Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας και το teaser trailer για το The Platform 2 που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Το teaser trailer του The Platform 2 σηματοδοτεί την επιστροφή της κάθετης φυλακής με το παρατσούκλι “The Pit”. Μια πλατφόρμα με φαγητό κατεβαίνει από το ταβάνι και σταματά για λίγο σε κάθε όροφο. Όταν η πλατφόρμα βρίσκεται στο ανώτερο επίπεδο, είναι γεμάτη με φαγητό. Καθώς η πλατφόρμα κατεβαίνει στο The Pit, λιγότερη τροφή είναι διαθέσιμη στους κρατούμενους των χαμηλότερων επιπέδων. Αυτό αποτελεί πηγή διαμάχης μεταξύ των κρατουμένων.


Στην ταινία The Platform 2 πρωταγωνιστούν οι Milena Smit (The Snow Girl), Hovik Keuchkerian (Money Heist), Natalia Tena (Game of Thrones) και Óscar Jaenada (Luis Miguel: The Series).

Η επίσημη σύνοψη του Netflix έχει ως εξής: «Καθώς ένας μυστηριώδης ηγέτης επιβάλλει την κυριαρχία του στην Πλατόφρμα, ένας νέος κάτοικος εμπλέκεται στη μάχη ενάντια σε αυτή την αμφιλεγόμενη μέθοδο ώστε να καταπολεμήσει το βάναυσο σύστημα σίτισης. Αλλά όταν το να τρως από το λάθος πιάτο γίνεται θανατική καταδίκη, πόσο μακριά θα ήσουν διατεθειμένος να φτάσεις για να σώσεις τη ζωή σου;»

Ο Galder Gaztelu-Urrutia, ο οποίος είχε αναλάβει το “The Platform”, επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το “The Platform 2”. Παραγωγοί είναι οι Gaztelu-Urrutia, Carlos Júarez και Raquel Perea της Basque Films.

Η ταινία The Platform κυκλοφόρησε το 2019 και έγινε μεγάλη επιτυχία για το Netflix. Πρωταγωνίστησαν οι Iván Massagué, Antonia San Juan, Zorion Eguileor, Emilio Buale Coka και Alexandra Masangkay. Η ισπανική ταινία τρόμου/επιστημονικής φαντασίας είναι σήμερα η πέμπτη πιο δημοφιλής ταινία (μη αγγλική) στην ιστορία του Netflix, με 82,8 εκατομμύρια προβολές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*