Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο clip της τέταρτης σεζόν του The Boys φέρνει τον Homelander αντιμέτωπο με τον Butcher

Το Prime Video μοιράστηκε το πρώτο clip της 4ης σεζόν του The Boys, του πολυαναμενόμενου νέου μέρος της επιτυχημένης σειράς υπερηρώων, με τον Butcher του Karl Urban και τον Homelander του Antony Starr. Η 4η σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Ιουνίου, με τα τρία πρώτα επεισόδια. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εβδομαδιαία επεισόδια που θα διαρκέσουν μέχρι τις 18 Ιουλίου.

Στο τελευταίο clip του The Boys Season 4, ο Butcher φαίνεται να προσπαθεί να πείσει τον γιο της συζύγου του Ryan να έρθει μαζί του, επειδή ο Homelander είναι υπερβολικά επικίνδυνος για να είναι μαζί του. Εν τω μεταξύ, ο αμφιλεγόμενος αντι-ήρωας καταφθάνει για να παρέμβει στα σχέδια του Butcher αποκαλύπτοντας την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του αρχηγού των The Boys.


«Στην τέταρτη σεζόν, ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού», αναφέρει η σύνοψη της νέας σεζόν. «Η Victoria Neuman είναι πιο κοντά από ποτέ στο Οβάλ Γραφείο και κάτω από τον μυώδη έλεγχο του Homelander, ο οποίος εδραιώνει την εξουσία του. Ο Butcher, με λίγους μήνες ζωής, έχει χάσει τον γιο της Becca και τη θέση του ως αρχηγός των The Boys. Η υπόλοιπη ομάδα έχει βαρεθεί τα ψέματά του. Με το διακύβευμα να είναι υψηλότερο από ποτέ, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν και να σώσουν τον κόσμο πριν να είναι πολύ αργά».

Βασισμένο στη σειρά κόμικς που δημιούργησαν οι Garth Ennis και Darick Robertson, το The Boys είναι δημιουργία και παραγωγή του δημιουργού του Supernatural, Eric Kripke. Εκτός από τους Urban και Starr, στην επόμενη σεζόν θα επιστρέψουν οι Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford, Nathan Mitchell, Claudia Doumit, Colby Minifie, Simon Pegg και Cameron Crovetti. Μαζί τους είναι οι νεοεισερχόμενες στη σειρά Valorie Curry (The Tick), Susan Heyward (Orange is the New Black), Rosemarie DeWitt (The Staircase), Rob Benedict (Supernatural) και Elliot Knight (Call of Duty: Modern Warfare II), με την DeWitt να προορίζεται για το ρόλο της μητέρας του Hughie.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*