Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Grand Theft Hamlet του GTA Online έρχεται στους κινηματογράφους!

*
Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ Grand Theft Hamlet που γυρίστηκε εξολοκλήρου στο περιβάλλον του GTA Online έρχεται στους κινηματογράφους. Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, η παραγωγή που γυρίστηκε την περίοδο του lockdown από δύο άνεργους ηθοποιούς θα βρει το δρόμο της για τους αμερικανικούς κινηματογράφους μέσα στο 2025, μιας και η εταιρεία διανομής Mubi πήρε τα σχετικά δικαιώματα.

H ταινία έκανε πρεμιέρα στο South by Southwest (SXSW) φέτος και κέρδισε το βραβείο των κριτικών και απέσπασε θετικότατες κριτικές. Στο Ηνωμένο Βασίλειο θα προβληθεί στο πλαίσιο του BFI London Film Festival και ήδη οι πέντε προβολές είναι sold out. H ιστορία θέλει τους Sam και Mark να τρομάζουν εν μέσω πανδημίας για το πως θα ζήσουν την οικογένειά τους, μιας και ήταν άνεργοι και αποφασίζουν να στραφούν στο GTA Online.


Και κάπως έτσι έρχεται η ιδέα να σκηνοθετήσουν τον Άμλετ μέσα στο ίδιο το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*