Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Fantastic Four: First Steps δε θα είναι άλλο ένα origin story σύμφωνα με το σκηνοθέτη της ταινίας

*
O σκηνοθέτης του Fantastic Four: First Steps Matt Shakman αποκάλυψε ότι η ομάδα πίσω από την επερχόμενη ιστορία των Marvel Studios δημιουργεί μια νέα ιστορία αντί για άλλο ένα “origin story”.

Η παραγωγή για τη νέα ταινία των Fantastic Four έχει ξεκινήσει επίσημα, αν και συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας εξακολουθούν να κρατούνται καλά κρυμμένες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των Marvel Studios στο πάνελ του φετινού Comic-Con, ο σκηνοθέτης -ενώ μαζί του ήταν και οι ηθοποιοί της ταινίας- μοιράστηκε τα σχέδιά του για την επερχόμενη ταινία.


«Ένα από τα πράγματα που αποφασίσαμε από νωρίς ήταν να μην κάνουμε μια ιστορία που θα αφορά την προέλευση [της ομάδας]. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους το κάνουμε δικό μας είναι ότι δεν θα πούμε την ιστορία τους προς τη δόξα και την αλλαγή. Υπάρχουν πολλές γνωστές αφηγήσεις που οδηγούν σε αυτό, σωστά; Και μετά φτιάχνουμε τη νέα μας ιστορία ξεκινώντας ουσιαστικά από το τέλος της πρώτης πράξης. Οπότε σκεφτήκαμε, «Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε αυτό το project από μια εντελώς νέα αρχή. Οπότε ξεκινάμε μετά από αυτή την κρίσιμη καμπή», δήλωσε ο Shakman στο Entertainment Weekly.

Στη νέα ταινία “Fantastic Four” θα πρωταγωνιστήσουν ο Pedro Pascal ως Reed Richards/Mr. Fantastic, η Vanessa Kirby ως Sue Storm/The Invisible Woman, ο Joseph Quinn ως Johnny Storm/Human Torch και ο Ebon Moss-Bachrach ως Ben Grimm/The Thing. Στην ίδια συνέντευξη, ο Moss-Bachrach αποκάλυψε ότι απέφυγε να δει τις προηγούμενες κινηματογραφικές μεταφορές των Fantastic Four.

«Δεν έχω δει αυτές τις ταινίες. Όταν με προσέλαβαν για να το κάνω αυτό, δεν αισθάνθηκα ότι θα ήταν παραγωγικό να δω αυτές τις ταινίες. Ο κόσμος με ρωτάει για το ‘Πώς διαφέρει αυτό από αυτές τις άλλες;’ και δεν νομίζω ότι είναι χρήσιμο να κάνεις κάτι σε αντιδιαστολή με κάτι άλλο», δήλωσε ο ηθοποιός στο EW. «Πραγματικά κάνουμε το δικό μας συγκεκριμένο project. Αυτό δεν αποτελεί απαξίωση για αυτές τις ταινίες. Αλλά λέμε τη δική μας πολύ συγκεκριμένη ιστορία. Όπως κάθε σπουδαίο έργο, μπορείς να το κάνεις με τέσσερα άτομα και μετά να το ξανακάνεις με τέσσερα διαφορετικά άτομα και να είναι το ίδιο, αλλά ταυτόχρονα να είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία».

Στη συνέχεια, ο Pascal συνέχισε λέγοντας: «Η συγγραφική συνθήκη που έχουμε ως οικογένεια είναι αυτό που μας τοποθετεί σε αυτή την εμπειρία, και όλα τα υπόλοιπα είναι πολύτιμες πληροφορίες και έμπνευση».

Βασισμένο σε σενάριο του Josh Friedman, στο The Fantastic Four: First Steps θα πρωταγωνιστήσουν επίσης η Julia Garner ως Silver Surfer και ο Ralph Ineson ως Galactus. Ο Paul Walter Hauser, ο John Malkovich και η Natasha Lyonne έχουν προστεθεί στο καστ σε ρόλους που δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί.

The Fantastic Four: First Steps βγαίνει στους κινηματογράφους στις 25 Ιουλίου 2025, ως μέρος της 6ης Φάσης του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*