Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dragon Ball Daima απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ιαπωνία

*
Οι θαυμαστές του θρυλικού anime Dragon Ball που κατοικούν στην Ιαπωνία θα δουν επιτέλους το Dragon Ball Daima, καθώς ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το νέο anime ήταν ένα από τα σημαντικότερα στιγμιότυπα του Comic-Con 2023 της Νέας Υόρκης. Αποκαλύφθηκε ως ένα από τα πολυαναμενόμενα πρότζκετ που θα κυκλοφορήσουν στην 40η επέτειο του Dragon Ball. Μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας, αποκαλύφθηκαν και κάποιες νέες πληροφορίες σχετικά με το Dragon Ball Daima Episode 1 στην τελευταία ανακοίνωση του προγράμματος στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με το Mantan Web, η ανακοίνωση έγινε από τον Nakajima Yuichi, τον διευθυντή προγραμματισμού στα κεντρικά γραφεία της Fuji Television. Δήλωσε ότι οι εργασίες παραγωγής όλων των επεισοδίων του Dragon Ball Daima έχουν ολοκληρωθεί.


Ο Yuichi μίλησε επίσης για την ώρα προβολής του Dragon Ball Daima. Είπε: «Δεδομένου ότι πρόκειται για μια νέα δουλειά, θέλουμε να την αναλάβει ένα εθνικό δίκτυο. Μέχρι τώρα, μεταδιδόταν επίσης τα πρωινά της Κυριακής, αλλά τα πρωινά της Κυριακής δεν είναι ένα πανεθνικό δίκτυο. Επίσης, στοχεύουμε σε μια χρονική στιγμή της ημέρας που οι οπαδοί του Dragon Ball και το κοινό-στόχος μπορούν εύκολα να παρακολουθήσουν».

Το Dragon Ball Daima λέγεται ότι θα είναι μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του θρυλικού έργου του αείμνηστου δημιουργού του manga, Akira Toriyama. Σύμφωνα με το ComicBook, η επερχόμενη σειρά είναι φτιαγμένη για να τιμήσει την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Toriyama.

Το ολοκαίνουργιο anime πρόκειται να επικεντρωθεί στον Goku σε μια εντελώς διαφορετική μορφή και θα τον δούμε να ξεκινάει μερικές μεγάλες περιπέτειες. Επιπλέον, ο Goku θα έχει και πάλι τη φωνή της Masako Nozawa σε αυτό το anime, η οποία είναι η αρχική φωνή του χαρακτήρα. Εν τω μεταξύ, το πρόγραμμα κυκλοφορίας του Dragon Ball Daima στα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα δεν είναι ακόμη διαθέσιμο. Ωστόσο, οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν σύντομα μια ενημέρωση σχετικά με αυτό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*