Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Daredevil: Born Again έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας στο Disney+!

*
Η Marvel Studios ανακοίνωσε τελικά την επίσημη ημερομηνία του Daredevil: Born Again στο Disney+, της πολυαναμενόμενης αναβίωσης της επιτυχημένης σειράς του Netflix, με πρωταγωνιστή τον Charlie Cox στον ρόλο του ομώνυμου ήρωα. Αυτό έρχεται μετά από περισσότερα από έξι χρόνια από τότε που η αρχική σειρά είχε ολοκληρώσει την πορεία τριών σεζόν της στο Netflix.

«Η αναβίωση συναντά τον Matt Murdock, έναν τυφλό δικηγόρο με αυξημένες ικανότητες, και τη νέμεσή του, τον Wilson Fisk, ο οποίος επιδιώκει τις δικές του πολιτικές προσπάθειες στη Νέα Υόρκη», αναφέρει η σύντομη σύνοψη.


To Daredevil: Born Again έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 4 Μαρτίου 2025 στο Disney+. Στην αναβίωση 9 επεισοδίων του MCU θα επιστρέψουν οι Cox ως Matt Murdock, Vincent D'Onofrio ως Wilson Fisk/Kingpin, Elden Henson ως Foggy Nelson, Deborah Ann Woll ως Karen Page, Jon Bernthal ως Frank Castle/ Punisher, Wilson Bethel ως Benjamin Poindexter/ Bullseye και Ayelet Zurer ως Vanessa Fisk. Το καστ θα περιλαμβάνει επίσης τους πρωτοεμφανιζόμενους Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Michael Gaston, Nikki M. James, Arty Froushan, Genneya Walton και άλλους.

Η σειρά προέρχεται από τον showrunner Dario Scardapane και τους σκηνοθέτες Justin Benson και Aaron Moorhead και βασίζεται στον χαρακτήρα που δημιούργησαν οι Stan Lee και Bill Everett. Η αναβίωση ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2022 κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con.

Πριν από το Born Again, οι Cox και D'Onofrio είχαν ήδη κάνει το ντεμπούτο τους στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel το 2021, με τον Kingpin να παίζει ως guest στη σειρά Hawkeye και τον Matt Murdock να εμφανίζεται για λίγο στο Spider-Man: No Way Home. Πρόσφατα εμφανίστηκαν επίσης στην spin-off μίνι σειρά Echo του Hawkeye με επικεφαλής την Alaqua Cox. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*