Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Daredevil: Born Again ακολουθεί τη συνταγή του X-Men ’97 σύμφωνα με τον επικεφαλής streaming της Marvel

*
Το επερχόμενο Daredevil: Born Again είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα project της Marvel. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του streaming της εταιρείας, η νέα σειρά έχει πολλά κοινά με το X-Men '97.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Official Marvel Podcast αυτή την εβδομάδα, ο επικεφαλής του τμήματος Streaming, Television και Animation της Marvel Studios, Brad Winderbaum, παρομοίασε το Daredevil: Born Again με το X-Men '97, λέγοντας ότι η σειρά καταφέρνει να αναβιώσει κάτι που ο κόσμος αγάπησε, αλλά και να το πάει σε εντελώς νέα επίπεδα.


«Το Daredevil είναι απίστευτο. Είναι παρόμοιο κατά κάποιο τρόπο με το X-Men '97, επειδή αναβιώνει κάτι που αγαπούν οι φανς, αλλά το πηγαίνει σε μια νέα κατεύθυνση», δήλωσε ο Winderbaum. «Αυτοί οι χαρακτήρες έχουν ωριμάσει. Το σύμπαν είναι διαφορετικό από ό,τι ήταν. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η κοινωνία έχει αλλάξει».

Ο Winderbaum αναφέρθηκε επίσης στην επερχόμενη σύγκρουση μεταξύ του Matt Murdock του Charlie Cox και του Wilson Fisk/Kingpin του Vincent D'Onofrio. Σύμφωνα με τον Winderbaum, η σχέση τους έχει αλλάξει, και δεν είναι πλέον μόνο ότι θέλουν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον.

«Ο Matt και ο Wilson έχουν αλλάξει και οι χαρακτήρες τους θα συγκρουστούν με τρόπους που δεν έχουμε ξαναδεί», δήλωσε ο Winderbaum. «Δεν αρκεί πλέον να προσπαθούν να δολοφονήσουν ο ένας τον άλλον, αλλά παίζεται και ένα ολόκληρο πολιτικό παιχνίδι».

Το Daredevil: Born Again είναι δημιουργία του showrunner Dario Scardapane και των σκηνοθετών Justin Benson και Aaron Moorhead.

Στην επερχόμενη σειρά του MCU θα επιστρέψουν οι Charlie Cox ως Matt Murdock, Vincent D'Onofrio ως Wilson Fisk/Kingpin, Elden Henson ως Foggy Nelson, Deborah Ann Woll ως Karen Page, Jon Bernthal ως Frank Castle/ Punisher και Wilson Bethel ως Benjamin Poindexter/ Bullseye. Μαζί τους οι νεοφερμένοι στο franchise Sandrine Holt, Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Michael Gaston, Nikki M. James, Arty Froushan και Genneya Walton.

Τόσο ο Cox όσο και ο D'Onofrio έχουν ήδη κάνει το ντεμπούτο τους στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel το 2021, με τον Kingpin να παίζει ως guest-star στη σειρά Hawkeye και τον Matt Murdock/Daredevil να εμφανίζεται για λίγο στο Spider-Man: No Way Home. Το 2022, ο Cox είχε επίσης μια εμφάνιση δύο επεισοδίων στο She-Hulk: Attorney at Law, όπου έδειξε μια πιο ανάλαφρη πλευρά του ήρωα. Πιο πρόσφατα, ο Cox και ο D'Onofrio πρωταγωνίστησαν στη μίνι σειρά Echo με πρωταγωνίστρια την Alaqua Cox. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*