Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Citadel: Diana είναι η νέα σειρά στο Spyverse της Amazon (trailer)

Το Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες trailer του Citadel: Diana, της τελευταίας προσθήκης της Amazon MGM Studios στην σύμπαν του Spyverse, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Matilda De Angelis ως η ομώνυμη κατάσκοπος. Η παραγωγή του ιταλικού spin-off γίνεται επίσης από τους Avengers: Endgame από τους σκηνοθέτες Anthony και Joe Russo.

Το επίσημο trailer αποκαλύπτει μια πιο προσεκτική ματιά στο ιταλικό spin-off, το οποίο θα ακολουθήσει την ιστορία της πράκτορα Diana Cavalieri, η οποία γίνεται «αόρατη» με την ελπίδα να βρει τους υπεύθυνους για το θάνατο των γονιών της. Και τα έξι επεισόδια θα αρχίσουν να προβάλλονται στις 10 Οκτωβρίου 2024, αποκλειστικά στο Prime Video. Εκτός από το ιταλικό spin-off, η Amazon θα κυκλοφορήσει και ένα ινδικό spin-off του Citadel με τίτλο, Honey Bunny, στις 7 Νοεμβρίου.


Στο Citadel: Diana πρωταγωνιστούν επίσης οι Lorenzo Cervasio, Maurizio Lombardi, Julia Piaton, Thekla Reuten, Daniele Paoloni, Bernhard Schütz και Filippo Nigro. Η παραγωγή του ιταλικού spin-off γίνεται από την showrunner Gina Gardini, με τον Arnaldo Catinari ως σκηνοθέτη και τον Alessandro Fabbri ως επικεφαλής σεναριογράφο. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Riccardo Tozzi, Marco Chimenz, Giovanni Stabilini και Emanuele Savoini, μαζί με τους Mike Larocca, Angela Russo-Ostot, Scott Nemes και David Weil. Προέρχεται από τους Cattleya και τους Midnight Radio.

«Μιλάνο, 2030: Πριν από οκτώ χρόνια, η ανεξάρτητη παγκόσμια υπηρεσία κατασκοπείας Citadel καταστράφηκε από το πανίσχυρο εχθρικό συνδικάτο Manticore», αναφέρει το επίσημο λογότυπο. «Από τότε, η Diana Cavalieri, μια μυστική πράκτορας της Citadel, είναι μόνη της, παγιδευμένη πίσω από τις εχθρικές γραμμές ως πληροφοριοδότης της Manticore. Όταν επιτέλους βλέπει μια διέξοδο και την ευκαιρία να εξαφανιστεί για πάντα, ο μόνος τρόπος για να το κάνει είναι να εμπιστευτεί τον πιο απροσδόκητο σύμμαχο, τον Edo Zani, τον κληρονόμο της Manticore Ιταλίας και γιο του επικεφαλής της ιταλικής οργάνωσης, Ettore Zani, ο οποίος διεκδικεί την ηγεσία ενάντια στις άλλες ευρωπαϊκές οικογένειες».

Το Citadel είναι ένα παγκόσμιο κατασκοπευτικό θρίλερ που θα ειπωθεί μέσα από πολλαπλές σειρές που θα λαμβάνουν χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιταλία, την Ινδία και το Μεξικό, με κάθε εκδοχή στην τοπική γλώσσα της χώρας. Κάθε εκπομπή Citadel είναι επίσης σε τοπική παραγωγή, παραχθείσα και γυρισμένη στην εκάστοτε περιοχή και με πρωταγωνιστές κορυφαίους εγχώριους ηθοποιούς, σχηματίζοντας ένα ξεχωριστό παγκόσμιο franchise.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*