Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To AppleTV+ ανανέωσε το Dark Matter για δεύτερη σεζόν και ετοιμαζόμαστε για πολυσυμπαντικά παράδοξα

*
Το Apple TV+ ανήγγειλε επίσημα την ανανέωση της δεύτερης σεζόν του Dark Matter, της νέας δραματικής σειράς επιστημονικής φαντασίας. Αυτό έρχεται μετά από πάνω από ένα μήνα από τότε που η σειρά είχε ολοκληρώσει το πρώτο μέρος των 9 επεισοδίων, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει βαθμολογία Fresh 83% στο Rotten Tomatoes.

«Ευχαριστούμε όλους όσους παρακολούθησαν την πρώτη σεζόν - οπαδούς των βιβλίων και νέους φίλους - και φυσικά τους συνεργάτες μας στην Apple και τη Sony, τον εκπληκτικό συνεργάτη μου στην παραγωγή, Matt Tolmach, το τρομερό καστ και το συνεργείο μας και την υπέροχη πόλη του Σικάγο - ήσασταν τόσο καλοί μαζί μας», δήλωσε ο showrunner Blake Crouch. «Κατά τη διαδικασία της συγγραφής και των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν, ανακαλύψαμε ότι υπάρχει πολύ περισσότερη ιστορία για να πούμε, και έχουμε μόνο αγγίξει την επιφάνεια αυτών των χαρακτήρων, καθώς παλεύουν για την επιβίωση και για να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους μέσα σε ένα τοπίο με πραγματικότητες που προκαλούν το μυαλό. Τα λέμε στο Κουτί!»


Το Dark Matter είναι δημιουργία, σενάριο και παραγωγή του Crouch, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημά του του 2016. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Joel Edgerton ως Jason Dessen, Jennifer Connelly ως Daniela Dessen, Alice Braga ως Amanda Lucas, Oakes Fegley ως Charlie Dessen, Jimmi Simpson ως Ryan Holder, Dayo Okeniyi ως Leighton Vance, Amanda Brugel ως Blair Caplan και άλλοι. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι ο Edgerton, ο Matt Tomach και η Jacquelyn Ben-Zekry. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*