Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Apple TV+ φέρνει το ισπανικό ιατρικό δράμα Midnight Family στις οθόνες μας

*
Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το trailer για το Midnight Family (Familia de Medianoche), ένα ισπανικό ιατρικό δράμα με πρωταγωνιστή τον Diego Calva του Narcos: Mexico and Babylon και τον βραβευμένο με Ariel Joaquín Cosío.

Το ιατρικό δράμα των 10 επεισοδίων που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην εταιρεία streaming την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια που, πάνω στο ιδιωτικό ασθενοφόρο τους, βγάζει τα προς το ζην εξυπηρετώντας ανθρώπους που χρειάζονται ιατρική φροντίδα. Καθώς βοηθούν καθημερινά να σώζουν ζωές, αγωνίζονται επίσης να σώσουν τη δική τους. Είναι εμπνευσμένο από το βραβευμένο ομώνυμο ντοκιμαντέρ.


Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το Midnight Family «ακολουθεί τη Marigaby Tamayo, μια φιλόδοξη και προικισμένη φοιτήτρια ιατρικής την ημέρα, η οποία περνά τις νύχτες της σώζοντας ζωές σε μια εκτεταμένη, γεμάτη αντιθέσεις και συναρπαστική πόλη του Μεξικού, πάνω στο ιδιωτικό ασθενοφόρο της οικογένειάς της. Μαζί με τον πατέρα της Ramón και τα αδέλφια της Marcus και Julito, η Marigaby εξυπηρετεί έναν πληθυσμό εκατομμυρίων ανθρώπων αντιμετωπίζοντας ακραία ιατρικά επείγοντα περιστατικά για να βγάλει τα προς το ζην».



Εκτός από τον Calva ως Marcus και τον Cosío ως Ramón, στο Midnight Family - παραγωγή της Fremantle και της Fabula για το Apple TV+ - πρωταγωνιστούν η Renata Vaca (Saw X) ως Marigaby Tamayo και ο Sergio Bautista ως Julito. Η επερχόμενη σειρά περιλαμβάνει επίσης ειδικές guest εμφανίσεις από τους Óscar Jaenada (Hernán), José María de Tavira (El Candidato), Itzan Escamilla (Élite), Mariana Gómez (The Queen of Flow), Dolores Heredia (Capadocia) και Yalitza Aparicio (Roma).

Η σειρά δημιουργήθηκε για την τηλεόραση από τον Julio Rojas και τον Gibrán Portela και προέρχεται από την showrunner και σκηνοθέτη Natalia Beristáin. Παραγωγός είναι ο Juan de Dios Larraín και ο Pablo Larraín. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Ángela Poblete, Mariane Hartard, Beristáin, Rodrigo Herranz, Christian Vesper, Luke Lorentzen, Kellen Quinn, Josh Braun και Jonathan Bouzali.

Το Midnight Family κάνει το ντεμπούτο του στο Apple TV+ με δύο επεισόδια στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Τετάρτη έως τις 20 Νοεμβρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*