Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Apple TV+ ανανέωσε για έκτη σεζόν το Slow Horses

*
Μετά το φινάλε της 4ης σεζόν του Slow Horses νωρίτερα αυτό το μήνα, το Apple TV+ ανακοίνωσε ότι το κατασκοπευτικό θρίλερ ανανεώθηκε για έκτη σεζόν, ενώ μόλις ολοκληρώθηκε και η παραγωγή της 5ης σεζόν.

Το Slow Horses, που περιγράφεται ως ένα «απόλυτα υπέροχο» κατασκοπευτικό θρίλερ, μόλις ολοκλήρωσε την τέταρτη σεζόν του στις 9 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Με την 5η σεζόν να περιμένει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, η σειρά μόλις έλαβε ανανέωση για την 6η σεζόν.


Η σειρά Slow Horses βασίζεται στη σειρά βιβλίων Slough House του βραβευμένου συγγραφέα Mick Herron. Η έκτη σεζόν θα είναι προσαρμοσμένη στο έκτο και έβδομο μυθιστόρημα της σειράς βιβλίων, Joe Country και Slough House.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, το Slow Horses «είναι ένα σκοτεινό χιουμοριστικό δράμα κατασκοπείας που ακολουθεί μια δυσλειτουργική ομάδα Βρετανών πρακτόρων πληροφοριών που υπηρετούν σε ένα εξοβελισμένο της MI5, γνωστό σαρκαστικά ως Slough House».

Ακολουθεί τον Jackson Lamb, έναν «πανέξυπνο αλλά δύστροπο προϊστάμενο των κατασκόπων, οι οποίοι καταλήγουν στο Slough House λόγω των λαθών τους που δυνητικά τελειώνουν την καριέρα τους, καθώς συχνά βρίσκονται να μπερδεύονται στον γκρίζο κόσμο της κατασκοπείας».

«Η έκτη σεζόν βλέπει τα Slow Horses σε φυγή, καθώς η Diana Taverner τους εμπλέκει όλους σε ένα θανάσιμα επικίνδυνο παιχνίδι αντεκδίκησης και εκδίκησης», αναφέρει η σύνοψη της 6ης σεζόν.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Gary Oldman ως Jackson Lamb, Jack Lowden ως River Cartwright, Kristin Scott Thomas ως Diana Taverner, Saskia Reeves ως Catherine Standish, Rosalind Eleazar ως Louisa Guy, Christopher Chung ως Roddy Ho, Samuel West ως Peter Judd, Aimee-Ffion Edwards ως Shirley Dander, Ruth Bradley ως Emma Flyte, Tom Brooke ως J.K. Coe, Joanna Scanlan ως Moira Tregorian και Jonathan Pryce ως David Cartwright.

Αν και η 5η και η 6η σεζόν δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει τις αντίστοιχες ημερομηνίες προβολής τους, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις τέσσερις πρώτες σεζόν στο Apple TV+. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*