Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2025 το anime Guilty Gear Strive: Dual Rulers, πρώτο trailer

Το Guilty Gear Strive: Dual Rulers, το νέο anime που βασίζεται στο γνωστό videogame franchise, έρχεται μέσα στο 2025 και έχουμε και το πρώτο trailer. Η παραγωγή της Sanzigen που βασίζεται στο game της Arc System Works θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη χρονιά και η ιστορία φέρνει τους θεατές σε μια εποχή όπου στην επιστήμη και την τεχνολογία εμφανίζεται μια νέα πηγή ενέργειας γνωστή και ως “magic fuels”.

Η ανθρωπότητα δημιουργεί τα απαγορευμένα βιολογικά όπλα Gears και αυτά ξεσηκώνονται και έρχονται αντιμέτωπά της. Τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι πολλά και o Sin Kiske βλέπει τα πάντα να αλλάζουν, όταν γνωρίζει ένα μυστηριώδες κορίτσι που θα συνταράξει τον κόσμο του. Μπορείτε να βρείτε το επίσημο site του anime εδώ και να δείτε το πρώτο teaser trailer στη συνέχεια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*