Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τις συνέπειες ενός απροσδόκητου έρωτα βιώνει η Joey King στο A Family Affair του Netflix (trailer)

Το Netflix αποκάλυψε το επίσημο trailer της ρομαντικής κομεντί A Family Affair, όπου πρωταγωνιστεί η υποψήφια για Χρυστή Σφαίρα, Joey King στον ρόλο μιας νεαρής γυναίκας που παθαίνει το σοκ της ζωής της, όταν αποκαλύπτει ότι το αφεντικό της έχει σχέση με τη μητέρα της.

Συμπρωταγωνιστούν η Nicole Kidman και ο Zac Efron, που συναντιούνται ξανά σε ταινία μετά το The Paperboy (2012). To A Family Affair θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 28 Ιουνίου 2024.


"Ένα απροσδόκητο ειδύλλιο έχει κωμικές συνέπειες για μια νεαρή γυναίκα, τη μητέρα της και το αφεντικό της, σταρ του κινηματογράφου, καθώς αντιμετωπίζουν τις επιπλοκές της αγάπης, του σεξ και της ταυτότητας", αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*