Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Time Bandits: Το Apple TV+ αποκάλυψε τη νέα σειρά του Taika Waititi (trailer)

Το Apple TV+ αποκάλυψε το trailer της τηλεοπτικής σειράς Time Bandits του Taika Waititi. Η παραγωγή αποτελείται από δέκα επεισόδια και τα δύο πρώτα θα κάνουν πρεμιέρα στις 24 Ιουλίου. Από εκεί και πέρα θα ακολουθούν δύο κάθε Τετάρτη, ως τις 21 Αυγούστου που είναι προγραμματισμένο το φινάλε.

Το Time Bandits ακολουθεί μια εκκεντρική ομάδα ληστών καθώς ξεκινούν επικές περιπέτειες, ακόμα κι όταν οι δυνάμεις του κακού απειλούν τη ζωή όπως την ξέρουν. Η ομάδα μεταφέρεται στο χρόνο και στο χώρο, σε συναρπαστικούς κόσμους του μακρινού παρελθόντος, όπου αναζητούν θησαυρούς. Καθώς συμβαίνουν όλα αυτά, οι εμβληματικοί Time Bandits μάρτυρες «της δημιουργίας του Στόουνχεντζ, βλέπουν τον Δούρειο Ίππο, φεύγουν από τους δεινόσαυρους στην προϊστορική εποχή, προκαλούν όλεθρο κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, βιώνουν την Εποχή των Παγετώνων, τους αρχαίους πολιτισμούς, την Αναγέννηση του Χάρλεμ και πολύ περισσότερα», σύμφωνα με την επίσημη περίληψη.


Πρωταγωνιστούν οι: Lisa Kudrow, Kal-El Tuck, Tadhg Murphy (Conversations with Friends), Roger Jean Nsengiyumva (You Don’t Know Me), Rune Temte (Eddie the Eagle), Charlyne Yi (Knocked Up), Rachel House (Heartbreak High), Kiera Thompson (Martyrs Lane), James Dryden (Ready Player One), Felicity Ward (The Office Australia), Francesca Mills (Harlots) και Imaan Hadchiti (Thor: Love and Thunder).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*