Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Three Women: Ένα σύμπλεγμα με ενδιαφέρουσες ιστορίες παρουσιάζει η νέα παραγωγή της Starz (trailer)

Η Starz κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της σειράς Three Women, που αποτελεί την τηλεοπτική διασκευή την ομώνυμης νουβέλας της Lisa Taddeo. Η εξέλιξη αυτή έρχεται έναν χρόνο μετά από τη «σωτηρία» της παραγωγής από της Starz, καθώς η Showtime ήθελε να την ακυρώσει.

«Πρόκειται για την ιστορία τριών γυναικών που βρίσκονται σε πορεία για να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους. Η Lina, μια νοικοκυρά στα προάστια της Indiana, είναι μια δεκαετία σε έναν γάμο χωρίς πάθος, όταν ξεκινά μια σχέση που γρήγορα αλλάζει τα πάντα και μεταμορφώνει τη ζωή της», αναφέρει το logline. «Η Sloane, μια λαμπερή επιχειρηματίας στα βορειοανατολικά, έχει έναν ανοιχτό γάμο με τον Richard, μέχρι που δύο νέοι σέξι άγνωστοι απειλούν την φιλόδοξη ιστορία αγάπης τους. Η Maggie, μια φοιτήτρια στη Βόρεια Ντακότα, αντιμετωπίζει μια έντονη καταιγίδα γεγονότων, αφότου κατηγόρησε τον παντρεμένο καθηγητή αγγλικών της για μια ανάρμοστη σχέση. Η Gia (Woodley), μια συγγραφέας που θρηνεί για την απώλεια της οικογένειάς της, πείθει καθεμία από αυτές τις τρεις, εντυπωσιακές, «συνηθισμένες» γυναίκες να της πουν τις ιστορίες τους και οι σχέσεις της μαζί τους αλλάζουν την πορεία της ζωής της για πάντα».


Πρωταγωνιστούν οι: Shailene Woodley ως Gia, Betty Gilpin ως Lina, DeWanda Wise ως Sloane, Gabrielle Creevy ως Maggie, Austin Stowell ως Aidan, Lola Kirke ως Jenny, Blair Redford ως Will, Blair Underwood ως Richard, Brían F. O’Byrne ως Mark Wilkin, Heather Goldenhersh ως Arlene Wilkin, Jason Ralph ως Aaron Knodel, Jess Gabor ως Billie, John Patrick Amedori ως Jack και Ravi Patel ως Dr. Henry.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*