Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Witcher: Πρώτη ματιά στον Liam Hemsworth ως Geralt of Rivia (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer για την τέταρτη σεζόν της σειράς The Witcher, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στον Liam Hemsworth ως Geralt of Rivia. Είναι τα πρώτα "καθαρά", κοντινά πλάνα του White Wolf σε όλη του τη δόξα.



"Η εμφάνισή του βρίσκεται σε ανάπτυξη για περισσότερο από ένα χρόνο, επομένως είναι συναρπαστικό να μοιράζομαι επιτέλους μια επίσημη ματιά του Liam Hemsworth ως Geralt of Rivia", λέει στο Entertainment Weekly η showrunner του The Witcher, Lauren S. Hissrich. "Το cast και το συνεργείο έχουν εντυπωσιαστεί από το πάθος, την ενέργεια και την ερμηνεία του χαρακτήρα από τον Lian, από την πρώτη κιόλας ημέρα – ατημέλητα γένια, εμβληματική ουλή και όλα αυτά! Περνάμε τόσο πολύ διασκεδαστικά στα γυρίσματα της σεζόν 4 και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους fans σε αυτό το ταξίδι μας".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*