Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Silent Hour: Ο Joel Kinnaman υποδύεται έναν κωφό detective στη νέα ταινία θρίλερ της Paramount Pictures (trailer)

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το trailer του The Silent Hour, ενός νέου θρίλερ όπου πρωταγωνιστεί ο Joel Kinnaman, στον ρόλο ενός detective ο οποίος έχασε η ακοή του εν ώρα εργασία.

«Ο ντετέκτιβ της Βοστώνης, Frank Shaw επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά από έναν τραυματισμό που άλλαξε την καριέρα του, καθώς τον αφήνει με μόνιμη απώλεια ακοής. Με την αποστολή της διερμηνείας για την Ava Fremont, μια κωφή μάρτυρα μιας βίαιης δολοφονίας από μια συμμορία, βρίσκονται παγιδευμένοι σε μια πολυκατοικία, όταν οι δολοφόνοι επιστρέφουν για να την εξοντώσουν. Αποκομμένοι από τον έξω κόσμο, αυτοί οι δύο άγνωστοι πρέπει να στηριχθούν ο ένας στον άλλο για να αντιμετωπίσουν τους δολοφόνους που δεν μπορούν να ακούσουν να έρχονται, κάτι που θα ήταν η μοναδική τους ελπίδα να τα βγουν ζωντανοί», αναφέρει η σύνοψη.


Το The Silent Hour θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου 2024. Στο πλευρό του Kinnaman βρίσκονται οι: Sandra Mae Frank (New Amsterdam), Mekhi Phifer (Lights Out) και Mark Strong (Kingsman: The Secret Service).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*