Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Remarkable Life of Ibelin: Έρχεται στο Netflix το ντοκιμαντέρ για τον Mats Steen που είχε βρει παρηγοριά στο World of Warcraft (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα trailer για το ντοκιμαντέρ «The Remarkable Life of Ibelin», που περιστρέφεται γύρω από έναν Νορβηγό gamer και την κοινότητα που είχε δημιουργήσει κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του.

Πρόκειται για τον Mats Steen, έναν gamer που απεβίωσε εξαιτίας μιας εκφυλιστικής μυϊκής νόσου σε ηλικία 25 ετών. Μετά τον θάνατό του οι γονείς του ανακάλυψαν ότι σε αντίθεση με όσα πίστευαν, ο Steen είχε μια ζωή γεμάτη φίλους και σχέσεις που δημιούργησε μέσω του World of Warcraft.


Το ντοκιμαντέρ έχει σκηνοθετήσει ο Benjamin Ree (The Painter and the Thief, Magnus) και περιλαμβάνει δραματοποιημένες στιγμές, υπό μορφή κινουμένων σχεδίων από gameplay sessions του Mats, αφηγήσεις από το προσωπικό του blog και συνεντεύξεις με άτομα που τον γνώριζαν από το παιχνίδι. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν 42.000 σελίδες ηχογραφημένων διαλόγων ανάμεσα στον Mats και τους φίλους του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*