Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Penguin: Το νέο trailer της σειράς του Max μάς προετοιμάζει για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

To Max δημοσίευσε ακόμα ένα trailer για τη δραματική σειρά The Penguin της DC, που αποτελεί sequel spin-off της ταινίας The Batman του Matt Reeves. Η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Το The Penguin αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα καταγράψει την άνοδο του Oswald Cobblepot στην εξουσία του υπόκοσμού της Gotham, παρέχοντας στους fans λεπτομέρειες για το πως αναδείχθηκε σε τρομερό βαρόνο του εγκλήματος. Τα γεγονότα διαδραματίζονται μια εβδομάδα μετά από αυτά της ταινίας The Batman, κάτι που σημαίνει ότι η Gotham City θα είναι πλημμυρισμένη, καθώς ο The Riddler ανατίναξε το τοίχος που τη χώριζε από τη θάλασσα.


Ο Colin Farrell υποδύεται τον Penguin, έχοντας στο πλευρό του τους: Rhenzy Feliz, Cristin Milioti, Michael Zegen, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown, James Madio, Scott Cohen, Francois Chau, Carmen Ejogo και David H. Holmes.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*