Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Έρχεται νωρίτερα η δεύτερη σεζόν στο HBO

*
Γνωρίζουμε ότι η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us θα κάνει πρεμιέρα στο HBO εντός του 2025 και τώρα «περιορίστηκε» ακόμα περισσότερο ο ορίζοντας κυκλοφορίας της. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Deadline ο υπεύθυνος προγραμματισμού της πλατφόρμας, Casey Bloys, ο νέος κύκλος επεισοδίων θα ξεκινήσει να προβάλλεται το αργότερο στα μέσα Απριλίου του επόμενου έτους. Ο Bloys σημείωσε ότι η δεύτερη σεζόν του The Last of Us θα πρέπει να βρίσκεται εντός της προθεσμίας για τα 77 Primetime Emmy Awards, κάτι που σημαίνει ότι τα έξι πρώτα επεισόδια θα πρέπει να έχουν προβληθεί ως τις 31 Μαΐου 2025.

Τέλος, ο Bloys είπε ότι «όλοι θα λατρέψουν αυτό που έχει κάνει ο [συνδημιουργός] Craig [Mazin]".


Ο επερχόμενος κύκλος θα καλύψει ένα μέρος των γεγονότων του δεύτερου video game. Την πρώτη τους εμφάνιση θα κάνουν χαρακτήρες όπως η Abby, την οποία υποδύεται η Kaitlyn Dever, η Isabela Merced θα έχει τον ρόλο της Dina, ενώ ο Young Mazino θα παίξει τον Jesse. Ο Pedro Pascal και η Bella Ramsey επιστρέφουν ως Joel και Ellie. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*