Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Επτά επεισόδια τη δεύτερη σεζόν, ίσως απαιτηθεί και τέταρτη

*
Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο Deadline, ο Craig Mazin και ο Neil Druckmann μίλησαν για το μέλλον της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us του HBO. Αποκάλυψαν ότι η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από επτά επεισόδια, όμως η Τρίτη θα είναι αρκετά πιο μεγάλη.

"Το υλικό για το σενάριο που πήραμε από το Part ΙΙ του παιχνιδιού είναι πολύ περισσότερο από το υλικό ιστορίας από το παιχνίδι, έτσι μέρος αυτού που έπρεπε να κάνουμε από την αρχή ήταν να καταλάβουμε πώς να αφηγηθούμε αυτή την ιστορία σε σεζόν", Είπε ο Mazin. "Όταν γίνεται αυτό, ψάχνουμε για σημεία που η διακοπή θα είναι ομαλή, και όπως τα βάλαμε κάτω, αυτή τη σεζόν, το καλύτερο σημείο διακοπής ήρθε μετά από επτά επεισόδια".


Ο Mazin συνέχισε: "Δεν νομίζουμε ότι θα μπορέσουμε να πούμε την ιστορία ακόμη και μέσα σε δύο σεζόν [τη 2η και την 3η] επειδή παίρνουμε το χρόνο μας και προχωράμε σε ενδιαφέροντα μονοπάτια, όπως κάναμε με την πρώτη σεζόν”.

"Αισθανόμαστε ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συμβεί αυτό - όσο οι άνθρωποι συνεχίζουν να παρακολουθούν και μπορούμε να συνεχίσουμε με πιο πολλά επεισόδια - η Τρίτη σεζόν θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη. Και πράγματι, η ιστορία μπορεί να απαιτήσει και τέταρτη σεζόν", κατέληξε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*