Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Kitchen: Η νέα ταινία του Netflix θα μας μεταφέρει σε ένα δυστοπικό Λονδίνο (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την ταινία The Kitchen, που διαδραματίζεται σε μια μελλοντική εκδοχή του Λονδίνου. Συμμορίες αδίστακτων μηχανόβιων και αμέτρητες ολογραφικές οθόνες συμπληρώνουν ένα σκηνικό cyberpunk. Είναι μια εποχή που το χάσμα μεταξύ πλούσιων και φτωχών έχει φτάσει στα όριά του. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία στις 19 Ιανουαρίου 2024.

Όλες οι μορφές κοινωνικής στέγασης έχουν εξαλειφθεί και απομένει μόνο το The Kitchen. Μια κοινότητα που αρνείται να εγκαταλείψει από το μέρος που αποκαλούν σπίτι. Εδώ συναντάμε τον μοναχικό Izi, που ζει εδώ από ανάγκη και προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει μια διέξοδο, και τον 12χρονο Benji, που έχει χάσει τη μητέρα του και ψάχνει για οικογένεια. Το σενάριο ακολουθεί αυτό το αταίριαστο δίδυμο, καθώς αγωνίζονται να σφυρηλατήσουν μια σχέση σε ένα σύστημα που είναι ολοκληρωτικά εναντίον τους.


Στο The Kitchen πρωταγωνιστεί οι: Kane Robinson, Jedaiah Bannerman, Hope Ikpoku Jnr, Ian Wright, BackRoad Gee, Cristale, Teija Kabs και Demmy Ladipo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*