Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Jetty: Ένα περίπλοκο μυστήριο περιμένει τη Jenna Coleman στη δραματική σειρά του BBC (trailer)

Το BBC δημοσίευσε το trailer της δραματικής σειράς The Jetty, όπου πρωταγωνιστεί η Jenna Coleman στον ρόλο της Detective Ember Manning. Η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου 2024.

«Όταν μια φωτιά καταστρέφει ένα σπίτι σε μια γραφική πόλη της λίμνης Lancashire, η ντετέκτιβ Ember Manning (Coleman) πρέπει να βρει πώς συνδέεται με έναν δημοσιογράφο ο οποίος ασχολείται με podcasts και ερευνά μια παλιά υπόθεση αγνοουμένων και μια παράνομη σχέση μεταξύ ενός άνδρα είκοσι ετών και δύο ανήλικων κορίτσιών. Όμως, καθώς η Ember πλησιάζει την αλήθεια, απειλεί να καταστρέψει τη ζωή της – αναγκάζοντάς την να επαναξιολογήσει όλα όσα νόμιζε ότι ήξερε για το παρελθόν, το παρόν και την πόλη που πάντα την αποκαλούσε σπίτι της»


Συμπρωταγωνιστούν οι: Tom Glynn-Carney (House of the Dragon), Ruby Stokes (Lockwood & Co.), Archie Renaux (Shadow and Bone), Laura Marcus (The Serpent Queen), Bo Bragason (The Radleys), Weruche Opia (I May Destroy You), Amelia Bullmore (Happy Valley), Matthew McNulty (The Terror), Ralph Ineson (Green Knight), David Ajala (Italian Studies), Nina Barker-Francis (The Flash), Miya Ocego (I Hate Suzie), Elliot Cowan (The Crown), Shannon Watson, Arthur Hughes (Help), Dominic Coleman (Paddington) και Ruaridh Mollica (Red Rose).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*