Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Instigators: Οι Οσκαρικοί Matt Damon και Casey Affleck πρωταγωνιστές στη νέα περιπέτεια του Apple TV+ (trailer)

Η Apple Original Films αποκάλυψε το trailer της ταινίας The Instigators, το νεότερο θρίλερ του Doug Liman, όπου πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Oscar, Matt Damon και Casey Affleck. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 9 Αυγούστου 2024.

«Ο Rory και ο Cobby είναι δύο αταίριαστοι συνεργάτες: ένας απελπισμένος πατέρας και ένας πρώην απατεώνας που έχουν βάλει ως στόχο να ληστέψουν τα κέρδη ενός διεφθαρμένου πολιτικού. Αλλά όταν η ληστεία πάει στραβά, οι δυο τους βυθίζονται σε έναν ανεμοστρόβιλο χάους. Καταδιώκονται όχι μόνο από την αστυνομία, αλλά και από οπισθοδρομικούς γραφειοκράτες και νονούς του εγκλήματος που αναζητούν εκδίκηση. Εντελώς έξω από τα όριά τους, πείθουν τον θεραπευτή του Rory να συμμετάσχει στην ταραχώδη απόδρασή τους στην πόλη, όπου πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να συνεργαστούν για να αποφύγουν τη σύλληψη - ή ακόμα και πολύ χειρότερες καταστάσεις».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*